icon

Kojení a umělé mléko. Jaký je časový rozestup krmení při této kombinaci?

lenuli89
15. pro 2020

Holky, chci se zeptat. Mám měsíčního syna a pravděpodobně mi dochází mléčko, už musím i prikrmovat.
Otázka je, když si malý ode mě vezme 60, umělému mu dám 60, což je jeho dávka (115ml na jednu dávku podle vahy), kdy může dostat další papani. Vím, že po umělém je to rozestup 2,5 - 3 hodiny, ale když je tato kombinace, je to stejné?
Děkuji, je to pro nás zase nové...

Strana
z4
jakreb
17. pro 2020

@puhelin Ale mne nic nespôsobovalo problémy. Skus to konečne pochopit. V pôrodnici som mala k dispozícii laktačnu poradkyňu. Našťastie nie z mamila. Maj sa.
Kde pisem o fľaške caju?! Ty si dojčila môjho syna?! Prepac ale uz musím-do svojej huby si ber svoje deti nie moje. Moj syn bol plne dojceny. Ano mal aj caj, vodu. Nic zle. Si predstav ze plne dojceny mal v 5.mesiaci 10.5kg-zastupujuca lekárka ma upozornila nech neprekrmujem bábätko -tak som sa jej spytala ze ked plače len ked je hladny ci mu nemam dat jest?! Takze nie si jedina co dojcila. Ja našťastie som nemusela dieťaťu pchať prazdny prsník kazdu pol hodinu aby bolo ticho.

jakreb
Odpověď byla odstraněná
jakreb
17. pro 2020

@puhelin Inak mňa tiez nebavi reagovat na tvoje sprosté dedukcie. Ale musim. Lebo je to cez.

lenuli89
autor
17. pro 2020

@20190418 bingo 👍👍👍, kojim 5 minut, a nutrilon koupím, protože nevím co s penězi...

Jenom jsem chtěla poradit, nic víc, a co jsem zjistila? Že jsem neschopná matka (oklikou nepřímo napsano), která nedokáže nakojit své dítě, a při první příležitosti sahá po umele výživě.

puhelin
17. pro 2020

@jakreb Pisete, ze jste musela odstrikavat kvuli hrozicim zanetum, protoze jste kojila z obou prsou? Tomu rikate, ze neni problem? Napisete, ze syn dostaval v lahvi caj nebo vodu. Pak se tu rozcilujete, ze kde to pisete. A o par vet pozdeji to pisete znovu, ze caj i vodu mel. To se mimochodem plne kojenym detem nedava, ale dnes uz je to nastesti vseobecne znama informace.

Ale konecne se na necem v teto veci shodneme. Ani ja jsem totiz nemusela pchat prazdny prsnik kazdu pol hodinu aby bylo ticho.

jakreb
17. pro 2020

A všetkym sa ospravedlňujem za vyrazy. Ja som slusna osoba ale uz sa inak nedalo.😊😉

puhelin
Autor odpověď smazal
jakreb
17. pro 2020

@lenuli89 To neries. Ako som pisala-kto nezažije nepochopi. Bohužiaľ.😉

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Ale nedostaval nejaku celu "lahev". Ty si trúba na pohľadanie. Nemam ti co ďalej vysvetľovať. Moj syn bol plne dojceny. Dokonca podla pediatra prekrmeny. Spokojna?! Ci čo ta trapi? Ze ti do tvojej ... hlávky nejde to ze tebe dieta viselo na cecku furt a mne len ked chcelo jest a bolo rovnako spokojne?
Aj plne dojcenym detom neublíži hlt vody ci caju. Aj to je všeobecne známe. Len bohužiaľ nie tym co riesia mamilu.

puhelin
17. pro 2020

@jakreb Pevne doufam, ze takova jste jen tady ve virtualnim svete a neco si tu jen kompenzujete z realneho sveta. Ze takova ve skutecnosti nejste.

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Nemusela. Ale radšej som to urobila a mala som klud a plny mraziak mlieka. Nieco zle na tom vidis?! Ci zase si ty "ta mudra"?😀 Len som chcela predísť možnému zapalu nie istému! Ale proste ano ako vidno odborníčke na dojčenie tvojho typu nikto tu nema.

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Nápodobne. Ja si nic nekompenzujem. Nemám preco. Som bola slušná. Ale proste uz stacilo tvojich vymyslenych scenárov. A preco mazes? Si nestojís za svojím názorom..

puhelin
17. pro 2020

@jakreb Protoze uz nema vic smysl na vas reagovat. Jeste neco tam mate, nebo to muzeme ukoncit?

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Ja nič. Ty stále riešis aka si skvelá dojčiaca matka a ja nie lebo syn bol plne dojceny ale nemal prsník v ustach co pol hodina a bol dokonca najedeny, spal celu noc a podla pediatra prekrmeny. Ale vlastne ty si odborník nakolko ja som podla teba zle dojčila.

sassanca
17. pro 2020

No největší odborník na kojení je jakreb 😀
Mne je proste lito, když při nějakém problému s kojením se od pediatra velmi často dozvíte, ze byste meli dokrmit UM. Za každým pláčem se hledá chyba v mléce.

somalicats
17. pro 2020

@lenuli89 Hele, pokud nakojis tolik, co pises, tak to fakt nevzdavej. Mala produkce mleka vypada fakt jinak, to nezvladnes nakojit ani tech 60. Holky to tu psaly dobre, zahod lahev, dokrmuj cevkou a mnozstvi dokrmu postupne snizuj. Hlavne ne tu flasku, z ni to mimco fakt pije snaz, nez z prsu, zbytecne to kazi kojeni.

puhelin
17. pro 2020

@sassanca Presne tak. Jakoby dite zajimalo jen jidlo.

jakreb
17. pro 2020

@sassanca Ale nieeee. Ked ohovárat tak ma označ. Mne nikdy pediater neodporúčal UM. Tiez dalsia co nevie citat s porozumením.😀😀😀

sassanca
17. pro 2020

A teď to ctu znovu. Za 6 tydnu ti přibral kilo. Dyt to je paráda. Opravdu tomu dokrmu nerozumím 🤷🏼‍♀️

sassanca
17. pro 2020

@jakreb já jsem psala, ze ti pediatr doporučil um?🤔

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Naposledy. Moje dieta nezaujímal prsnik ani nic ine. Proste mala dcérka malo raz za cas. Dokazes to konečne dostat do tej svojej hlavy? Ale teoreticky mne to môže byt jedno. Len fakt nechcela som byt nepríjemna ale tentoraz budem-vies co, zelam ti zažiť ze nebudeš mať v prsiach ani kvapku a potom tu skus napísať aké je to hnusne dat dieťaťu najesť UM.

jakreb
17. pro 2020

@sassanca Tak to vyznelo. Prepac

puhelin
17. pro 2020

@jakreb Sorry, asi chyba ve spojeni. Vas nick mam v ignoraci.

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Vela šťastia. 👍

puhelin
17. pro 2020

@jakreb Dekuju. Daruju totiz cas od casu mleko, kdyz mamince pomaham s rozkojenim.

jakreb
17. pro 2020

@puhelin Aj ja som bola darcom
Cize nie si jedina matka co v pohode dojcila. Ale proste nedokážeš prijať iné len nez dojcenie. Ale to uz je len v tebe...

darinka84
17. pro 2020

Holky nehadejte se.. Ja tady od rana brečím, malý i ja už jsme zmordovany, zkoušela jsem všechno osvědčené jako obvykle.. Minulý týden to zabralo hned, dnes se nedaří odsat zatvrdliny... Je krásné kojit, ale ano když tady zkučím bolesti říkám si jak jednoduché to bylo s první na nutrilonu...

sassanca
17. pro 2020

@darinka84 to je mi líto 💕

jakreb
17. pro 2020

@darinka84 Ja sa nehadam. Nemam prečo.😉 A drzim prsty. Hlavne sa nemorduj do neviem kedy a ani dieta.😉

puhelin
17. pro 2020

@darinka84 Jestli se vam moje rada libila, zkuste ji. Ja tenkrat taky v porodnici dostala informaci, ze mam kojit z obou prsou. Az diky rade laktacni poradkyne jsem zacala kojit vzdycky jen z jednoho prsu, na stridacku. Zanet jsem mela az kdyz dcera vic najela na prikrmy, bylo to nepravidelne a misto jednoho kojeni snedla vic a kojit uz se nechtela a mne se to zanitilo. Do rana jsem mela horecku a musela mit atb.

Strana
z4