Kojení a umělé mléko. Jaký je časový rozestup krmení při této kombinaci?
Holky, chci se zeptat. Mám měsíčního syna a pravděpodobně mi dochází mléčko, už musím i prikrmovat.
Otázka je, když si malý ode mě vezme 60, umělému mu dám 60, což je jeho dávka (115ml na jednu dávku podle vahy), kdy může dostat další papani. Vím, že po umělém je to rozestup 2,5 - 3 hodiny, ale když je tato kombinace, je to stejné?
Děkuji, je to pro nás zase nové...
@jakreb Pisete, ze jste musela odstrikavat kvuli hrozicim zanetum, protoze jste kojila z obou prsou? Tomu rikate, ze neni problem? Napisete, ze syn dostaval v lahvi caj nebo vodu. Pak se tu rozcilujete, ze kde to pisete. A o par vet pozdeji to pisete znovu, ze caj i vodu mel. To se mimochodem plne kojenym detem nedava, ale dnes uz je to nastesti vseobecne znama informace.
Ale konecne se na necem v teto veci shodneme. Ani ja jsem totiz nemusela pchat prazdny prsnik kazdu pol hodinu aby bylo ticho.
A všetkym sa ospravedlňujem za vyrazy. Ja som slusna osoba ale uz sa inak nedalo.😊😉
@puhelin Ale nedostaval nejaku celu "lahev". Ty si trúba na pohľadanie. Nemam ti co ďalej vysvetľovať. Moj syn bol plne dojceny. Dokonca podla pediatra prekrmeny. Spokojna?! Ci čo ta trapi? Ze ti do tvojej ... hlávky nejde to ze tebe dieta viselo na cecku furt a mne len ked chcelo jest a bolo rovnako spokojne?
Aj plne dojcenym detom neublíži hlt vody ci caju. Aj to je všeobecne známe. Len bohužiaľ nie tym co riesia mamilu.
No největší odborník na kojení je jakreb 😀
Mne je proste lito, když při nějakém problému s kojením se od pediatra velmi často dozvíte, ze byste meli dokrmit UM. Za každým pláčem se hledá chyba v mléce.
@lenuli89 Hele, pokud nakojis tolik, co pises, tak to fakt nevzdavej. Mala produkce mleka vypada fakt jinak, to nezvladnes nakojit ani tech 60. Holky to tu psaly dobre, zahod lahev, dokrmuj cevkou a mnozstvi dokrmu postupne snizuj. Hlavne ne tu flasku, z ni to mimco fakt pije snaz, nez z prsu, zbytecne to kazi kojeni.
A teď to ctu znovu. Za 6 tydnu ti přibral kilo. Dyt to je paráda. Opravdu tomu dokrmu nerozumím 🤷🏼♀️
@puhelin Naposledy. Moje dieta nezaujímal prsnik ani nic ine. Proste mala dcérka malo raz za cas. Dokazes to konečne dostat do tej svojej hlavy? Ale teoreticky mne to môže byt jedno. Len fakt nechcela som byt nepríjemna ale tentoraz budem-vies co, zelam ti zažiť ze nebudeš mať v prsiach ani kvapku a potom tu skus napísať aké je to hnusne dat dieťaťu najesť UM.
Holky nehadejte se.. Ja tady od rana brečím, malý i ja už jsme zmordovany, zkoušela jsem všechno osvědčené jako obvykle.. Minulý týden to zabralo hned, dnes se nedaří odsat zatvrdliny... Je krásné kojit, ale ano když tady zkučím bolesti říkám si jak jednoduché to bylo s první na nutrilonu...
@darinka84 Jestli se vam moje rada libila, zkuste ji. Ja tenkrat taky v porodnici dostala informaci, ze mam kojit z obou prsou. Az diky rade laktacni poradkyne jsem zacala kojit vzdycky jen z jednoho prsu, na stridacku. Zanet jsem mela az kdyz dcera vic najela na prikrmy, bylo to nepravidelne a misto jednoho kojeni snedla vic a kojit uz se nechtela a mne se to zanitilo. Do rana jsem mela horecku a musela mit atb.

@puhelin Ale mne nic nespôsobovalo problémy. Skus to konečne pochopit. V pôrodnici som mala k dispozícii laktačnu poradkyňu. Našťastie nie z mamila. Maj sa.
Kde pisem o fľaške caju?! Ty si dojčila môjho syna?! Prepac ale uz musím-do svojej huby si ber svoje deti nie moje. Moj syn bol plne dojceny. Ano mal aj caj, vodu. Nic zle. Si predstav ze plne dojceny mal v 5.mesiaci 10.5kg-zastupujuca lekárka ma upozornila nech neprekrmujem bábätko -tak som sa jej spytala ze ked plače len ked je hladny ci mu nemam dat jest?! Takze nie si jedina co dojcila. Ja našťastie som nemusela dieťaťu pchať prazdny prsník kazdu pol hodinu aby bolo ticho.