icon

Kojení. Má někdo jako já?

6. zář 2021

Jdu se asi jen vypovidat jestli existuje vubec nekdo kdo to ma jako ja..protoze ja za to dostavam akorat vsude čočku…mam velky problem s kojenim.nechci kojit. Neni to pro me vubec prirozene ,nezvladam to psychicky,mam z toho uplnou hruzu a podle me to akorat prenasim na dite. Prvniho syna jsem kojila dva mesice a den kdy jsem prestala byl nejlepsi den v zivote..tak strasne se mi ulevilo..rada bych ted u druheho prestala,ale bojim se reakce okoli uz me nabavi jak me to vsichni vycitaji…aby to nevypadalo blbe sle ja sve deti miluju jen tohle kontaktni rodicovstvi asi neni nic pro me ☺️ Syn byl od miminka nekontaktni a je stale…vim ze tim pobourim spoustu lidi, ale asi jsem se potrebovala jen vypsat☺️

Strana
z2
petralp
7. zář 2021

Ani nevíš jak ti rozumím. Máme s kojením taky velké problémy. Pořád se to nějak snažím udržet, ale spíš už jen silou vůle. Tím že ten tlak společnosti na to kojení je tak obrovský, tak si připadám jak totální troll, který toho není schopen a jeho miminko je věčně nespokojené. Je to prostě pro mě demotivující a když vidím jak je spokojený když dostane flašku a je napapaný, tak sama sobě říkám nad čím ještě pořád přemýšlíš...

makovice88
7. zář 2021

@me_druhe_ja Ty jo zajimavy..to u nas asi nehrozi ☺️ Ale prave premyslim co ty maminky..neumim si predstavit byt cely den bez takto maleho miminka. O tom, ze jsem treba ani ty 3 mesice po porodu nebyla porad uplne fit. Mne i ty 3 roky doma prijdou malo 😂

autor
7. zář 2021

@petralp ja u prviho syna taky bojovala a bylo narocny jak fyzicky tak psychicky (odsavani,zanety,krmeni pres strikacku,vazeni ) a ted vim ze byvh to uz nedelala ..syn byl pak tak spokojene miminko a zacla jsem si to vsechno tak uzivat a syn mi to vracel tim jak moc byl stastnej☺️ A vubec si nepripadam jak krkavci matka jak tady zaznelo…a uz vubec jsem to nedelala kvuli tomu ze se muzu zbavit a dat na hlidani…kdyby kazdej resil svoje problemy byl by svatek klid a mozna i ty maminy by byly pak v pohode…

me_druhe_ja
7. zář 2021

@makovice88 Tak u nás jsme zvyklý tak, jinde zase jinak. Fakt je to dost o zvyku. Ale jo, tři měsíce jsou fakt krutý, to bych nedala. Nicméně mě zase přijdou moc tři roky, to bych taky nedala. 😀 já nejsem ten typ mámy na plný úvazek. 🙂 Potřebuju dělat i něco jiného. 🙂 Mě osobně by vyhovoval tak rok a půl, max dva a pak částečný úvazek. 🙂

jjasmina
7. zář 2021

@me_druhe_ja me by to vyhovovalo, kdyby fungovaly babičky, soukr školka je pro nás dosti drahá záležitost totiž a malou mi vezmou až ve 3,5 roce

Strana
z2