icon

Kojící polštář, kupovat nebo se obejdu bez něho?

sarka49
20. kvě 2015

Maminky. Má cenu kupovat kojící polštář? Jaké jsou Vaše zkušenosti s ním? Nebo se dá nahradit nějakou alternativou, která je v domácnostech běžnější?

Strana
z2
finezuza
9. čer 2015

U prvního jsem neměla, u druhého jsem koupila a výborná věc, usnadní to kojení a škoda, že jsem si u prvního říkala, že to je nepotřebná blbost, třeba bych tak nebojovala s kojením

sonislavab
10. čer 2015

Také jsem používala obyčejný polštář na spaní.

alubif
11. čer 2015

Mám pujčený, že ho vyzkouším, pač jsem tvrdila, že ho nechci, jestě jsem neporodila a už ho miluju, funguje jako skvělé opěrátko, na podkládání, parádně se na něm teď s velkým břichem spí i bez něj, manžel mi ho občas krade 🙂 s kojením zatím zkušenost nemám, ale pro těhotnou fakt super.

mondie8
12. čer 2015

Záleží na vašem pohodlí, já skoro celý rok kojila v leže v posteli s malou a nebylo třeba, tudíž jsem žila a žiji dodnes bez něj. Ono se dnes vyrábí spoustu "zbytečných udělátek" takže jestli chcete utráce, směle račte 🙂 😉

mimar
29. čer 2015

polštář mám a pořídila jsem si ho asi 3 týdny před porodem, měla jsem ho objednat dříve protože se na něm krásně spalo a odpočívalo. nyní mám dvojčátka a bez polštáře bych je asi nenakojila. Je to s ním ohodně rychlejší když se krmějí najednou obě dítka. Za mě určitě ano.

ema_s
29. čer 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Já jsem u prvního dítěte měla tento kojící polštář http://www.funbaby.cz/baby-matex-kojici-polstar-relax-ruzova a byl úžasný. V rámci možností ☹ se na něm v těhotenství pohodlněji spalo a pak při kojení byl opravdu šikovný. Navíc díky té vložce jsem do něho ukládala i mimi při odpočívání.
Takže přestaň váhat a vyraž do obchodu 🙂

svobodpetika
29. čer 2015

já se strašně na něj těšila,koupila už během těhotenství a pak ho skoro stejně nepoužívala stejně mi to nebylo pohodlné,a u kojení jsem ho několikrát vyzkoušela a prostě mi to sním stejně nešlo ☹ tak jsem ho poslala dál

formelina
29. čer 2015

Za mě to byla spása, že jsem se v těhu vyspala 🙂 kupovala jsem,ale z druhé ruky..

werunqa
29. čer 2015

Měla jsem půjčený a za pár dní jsem vrátila.Pro mě aboslutně zbytečná věc.Obě děti jsem kojila v poloze madony a žádný polštář mi nechyběl...

Strana
z2