Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Konečně si ségra našla čas a mohla jsem jí vyfotit i s těmi jejími láskami. Maminky často řeší že chlapi nechtějí na focení, ségry taky na to není ale myslím že to vůbec nevadilo. Co vy? Focení jedině jako celá rodina nebo klidně takové to jen maminkovské.

    (4 fotky)
    svobodpetika
    15. črc 2020    Čtené 317x

    Test želé rybičky 🙂

    Když mi někdo řekne rybí olej, vzpomenu si, jak máma na lžíci dávala hnusně chutnající a páchnoucí tekutinu. A mám to v sobě prostě do dnešní doby. Moc nevěřím, že dnešní rybí oleje jsou jiné 🙂 Přeci, je to pořád rybí olej 🙂

    Chtěla jsem ale něco pro své dítě vyzkoušet a sama neměla odvahu něco koupit. Takže jsem měla radost, že mohu testovat želé rybičky. 

    Za mě tedy super balení. Praktické žvýkací tablety (bonbon), které mohu napočítat a dát sebou dítěti přesný počet kusů na prázdniny k babičce 🙂 

    Nikde se neválí ulepená sklenička se sirupem. 

    Dítě se obslouží samo bez toho, abych měla sirup po celé kuchyni.

    No asi jedno z nejdůležitějších je, že tablety jsou chuťově moc dobré. Balení, které jsem dostala, je malinové a opravdu mě tak strašně vonělo, že jsem musela vyzkoušet 🙂 

    Můj syn má rád všechny sirupy, tak jemu jsem nemohla věřit na 100 % 🙂

    Samozřejmě, na hodnocení toho, jaký vliv mají dvě tablety denně na synův imunitní systém, je ještě brzo. Myslím, že ale už vím, co budu chtít, až se budou babičky ptát, co má přinést Mikuláš a čert 🙂 

    #test_mollers2 a #recenze 

    #zkusenosti_mollers_rybky

    1. Zapomínám
    2. Nesnáším válející se věci na kuchyňské lince a kde jinde mít vitamíny když nechcete zapomenout brát pravidelně
    3. Nesnáším ulepené lahvičky. Nevím jak je to možné ale i když se snažím většinou ta lahvička se sirupem lepí jako ...
    Tohle to řeší. Připravím si na den dvě rybky a ostatní uklidím. #test_mollers2

    Taky strašně zapomínáte? Já hrozně. Koupím sirup na imunitu a pokud ho nemám neustále na stole na očích zapomenu dát. Dítě už je naštěstí dost velké a pravidelně se připomíná ale i tak to někdy hodně flakam protože nesnáším válející se věci na stole. Tohle mě ale baví 😆 každý den můžeme vybarvit pokud si syn vezme. #test_mollers2

    svobodpetika
    Zpráva byla změněna    3. črc 2020    

    Strašně mi to voní asi jeden uloupím dítěti a ochutnam. Moje dítě totiž sežere vše tak že mu nemohu moc věřit 😆 jaké to opravdu je. #test_mollers2

    Můj syn bude testovat😆 teda trochu se bojím abych mu to nesežrala. To bych si mohla obhájit když to vlastně nejsou bonbóny 😆 navíc myslím že bych taky potřebovala trochu promašťeni. #test_mollers2

    Téma NUDLE 🙂 má ji celá rodina ale tenhle malej špindíra si ji nejraději chodí nenápadně utírat do závěsů 🙂

    svobodpetika
    6. čer 2019    Čtené 419x

    Mustela

    Miluju voňavou kosmetikou jenže jako atopik si ji moc neužiji. A tak si alespoň užívám voňavé děti 😁 Hlavně to moje malinké. Mustela je tedy přesně něco pro mě.

    Balíček testované kosmetiky obsahoval čtyři produkty:

    • Masážní olej
    • Jemný čistící tělový a vlasový gel
    • Hydratační tělové mléko
    • Krém proti opruzení
    • Jako první mě zaujal masážní olej. Nádherně voní i když chápu, že tato vůně nemusí být pro každého. Olej se krásně roztírá, nezanechává mastný film a nemastí oblečení. Rozprašovač nestříká všude kolem, což je za mne super. Rozhodně pro mne TOP
    • Gel na mytí těla a vlásků je pro mne příjemná změna třeba na léto, protože jinak koupeme v linoleové kyselině, po které je miminko mastné. Gel pěkně pění a voní.
    • Krém na zadeček proti opruzeninám je krásně pudrový a malému vyhovuje lépe než Bepanthen, který je hodně mastný a opruzení ještě zhoršuje. Jako prevence je určitě super. Navíc super balení, bezva na cesty.

    Jsem moc ráda že jsem mohla produkty Mustela testovat a dát je tak třeba vyzkoušet i mé sestře a podělit se tak o vůni z tohoto balíčku. 

    svobodpetika
    17. dub 2019    Čtené 341x

    14 dní s Nivea Baby

    Už před narozením miminka hledáte kosmetiku, kterou budete používat na ten váš poklad 🙂 Dnes je na trhu tolik produktů, že je někdy opravdu těžké si vybrat a tak vám možná pomůže alespoň malinko moje recenze.

    Měla jsem to štěstí, že jsem byla vybrána, abych produkty Nivea spolu s celou mojí rodinou mohla vyzkoušet. V balíčku Nivea Baby, který mi dorazil, byly :

    • Micelární gel
    • Micelární šampon
    • Pečující olej 
    • Ochranný krém proti chladu a větru
    • Krém na tvář, tělo a zadeček 

    Protože zbožňuji tu vůni dětských přípravků, musela jsem je hned vyzkoušet na sobě a začala jsem gelem a šampónem. Gel má velmi příjemnou vůni a hlavně moje pokožka nebyla po koupání vysušená. Co mě hodně překvapilo, byl šampón, který krásně voní, to ocenil hlavně můj syn, který zbožňuje moje vlasy. Ale také nebyl problém vlasy rozčesat, a to bez použití kondiconéru.

    No a přiznám se, že jsem neodolala a použila na sebe i pečující olej 🙂 I ten mě nezklamal. Moc pěkně se do kůže vsakuje a nezůstává po něm kůže mastná.

    Během těch 14 dní jsem po těchto produktech ve sprše sáhla několikrát.

    Starší syn byl nadšený. Praktická pumpička mu dovolila pěkně si dávkovat šampón, hlavně bez dohledu rodičů 🙂 Jen občas si pletl šampón s gelem. Jediné, co by možná ocenil, by bylo větší rozlišení šampónu od gelu (třeba jiný obrázek, než jen barevně), přece jen ten gel v očích štípe.

    Ochranný krém jsem zatím použila jen jednou, protože počasí nám zatím přeje a není ho třeba. Ale, jak jsem předpokládala, je mastnější a opravdu na tvářičkách vydržel po celou procházku.

    A nesmím zapomenout na krém na vše, jak já říkám, a to je taková ta věc kterou můžete mít neustále po ruce a použít vždy, když potřebujete. Hodně mě překvapilo, že krém není tak hutný jako klasika v plechovce. Velice pěkně se roztírá a rychle na rukách schne. Během dne, kdy moje ruce trpí domácí prací ho používám několikrát. Malá verze do kabelky by se také hodila 🙂

    Pro mě bylo celé testování příjemným překvapením a minimálně šampón bude u nás doma mít své místo na vaně. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    svobodpetika
    23. črc 2017    Čtené 350x

    Moje zelené testovaní Blendea SUPERGREENS

    Ani není možné, že už je to měsíc co mi přišel krásný balíček plný hoblinek papíru ale hlavně s malou krabičkou zeleného prášku 😀  Co vlastně ta malá plechovka obsahuje:

    • Bio mladá pšenice 30%
    • Bio zelený ječmen 30%
    • Bio Spirulina 20%
    • Bio Chlorella 15%
    • + Bio máta 5%

    Vše strašně zajímavé a ingredience, kdo by o nich už neslyšel, jenže možnost je všechny vyzkoušet a to, že najednou to jsem zatím neměla. 

    Těšila jsem se na ten první pohárek jako malé dítě a byla jsem strašlivě překvapená jak dobré to je. Musím říct že za mě přidání těch 5% máty je hodně znát a nápoji to tak dává hodně osvěžující chuť. Prášek se krásně rozpouští a nedělá hrudky a není zapotřebí ani nijak vehementně míchat, jen já jako maniak všech lahviček na pití bych ocenila jinak řešené víčko na šejkru 😀 ale vzhledem k tomu že je pro objednávce Supergreens zdarma je to jen detail. Ano přiznávám že jsem poměrně zvyklá na kde co zeleného a třeba takový super zelený čaj Matcha má u mě doma své místo ale tohle je snad lepší 😀a tak dnes už patří i Supergreens k mé snídani. A nejen to vyzkoušela jsem zapojit  před během a nebo po běhu a vždy jsem se na něj moc těšila 😀

    A co mi to krom chuti přineslo? Těsně před začátkem testování jsem onemocněla a užívala antibiotika a uvažovala jsem o koupi některých probiotik jenže pak mě napadlo že se bez nich obejdou a zkusím to jen s mým novým zelený kamarádem Blendea SUPERGREENS a musím říct, že se cítím dobře k žádným problémům, které jsem občas po dobrání léků měla nedošlo. 

    Za mě je to moc příjemná možnost jak zlepšit zažívání a udělat něco pro svoje tělo.

    A kdo přeci jen není nadšenec této chuti, dá se moc pěkně kombinovat do různých nápujů na ovocném základě. Mě ale nejvíce chutná jen tak do vody s malou kapokou citronu nebo limety.

    Ještě jednou děkuji za možnost testování a všem milovníkům zeleného přeji hodně krásných zelených dní 🙂