svobodpetika
23. črc 2017
350 

Moje zelené testovaní Blendea SUPERGREENS

Ani není možné, že už je to měsíc co mi přišel krásný balíček plný hoblinek papíru ale hlavně s malou krabičkou zeleného prášku 😀  Co vlastně ta malá plechovka obsahuje:

  • Bio mladá pšenice 30%
  • Bio zelený ječmen 30%
  • Bio Spirulina 20%
  • Bio Chlorella 15%
  • + Bio máta 5%

Vše strašně zajímavé a ingredience, kdo by o nich už neslyšel, jenže možnost je všechny vyzkoušet a to, že najednou to jsem zatím neměla. 

Těšila jsem se na ten první pohárek jako malé dítě a byla jsem strašlivě překvapená jak dobré to je. Musím říct že za mě přidání těch 5% máty je hodně znát a nápoji to tak dává hodně osvěžující chuť. Prášek se krásně rozpouští a nedělá hrudky a není zapotřebí ani nijak vehementně míchat, jen já jako maniak všech lahviček na pití bych ocenila jinak řešené víčko na šejkru 😀 ale vzhledem k tomu že je pro objednávce Supergreens zdarma je to jen detail. Ano přiznávám že jsem poměrně zvyklá na kde co zeleného a třeba takový super zelený čaj Matcha má u mě doma své místo ale tohle je snad lepší 😀a tak dnes už patří i Supergreens k mé snídani. A nejen to vyzkoušela jsem zapojit  před během a nebo po běhu a vždy jsem se na něj moc těšila 😀

A co mi to krom chuti přineslo? Těsně před začátkem testování jsem onemocněla a užívala antibiotika a uvažovala jsem o koupi některých probiotik jenže pak mě napadlo že se bez nich obejdou a zkusím to jen s mým novým zelený kamarádem Blendea SUPERGREENS a musím říct, že se cítím dobře k žádným problémům, které jsem občas po dobrání léků měla nedošlo. 

Za mě je to moc příjemná možnost jak zlepšit zažívání a udělat něco pro svoje tělo.

A kdo přeci jen není nadšenec této chuti, dá se moc pěkně kombinovat do různých nápujů na ovocném základě. Mě ale nejvíce chutná jen tak do vody s malou kapokou citronu nebo limety.

Ještě jednou děkuji za možnost testování a všem milovníkům zeleného přeji hodně krásných zelených dní 🙂

#test_blendea

Začni psát komentář...

Odešli