svobodpetika
17. dub 2019
341 

14 dní s Nivea Baby

Už před narozením miminka hledáte kosmetiku, kterou budete používat na ten váš poklad 🙂 Dnes je na trhu tolik produktů, že je někdy opravdu těžké si vybrat a tak vám možná pomůže alespoň malinko moje recenze.

Měla jsem to štěstí, že jsem byla vybrána, abych produkty Nivea spolu s celou mojí rodinou mohla vyzkoušet. V balíčku Nivea Baby, který mi dorazil, byly :

  • Micelární gel
  • Micelární šampon
  • Pečující olej 
  • Ochranný krém proti chladu a větru
  • Krém na tvář, tělo a zadeček 

Protože zbožňuji tu vůni dětských přípravků, musela jsem je hned vyzkoušet na sobě a začala jsem gelem a šampónem. Gel má velmi příjemnou vůni a hlavně moje pokožka nebyla po koupání vysušená. Co mě hodně překvapilo, byl šampón, který krásně voní, to ocenil hlavně můj syn, který zbožňuje moje vlasy. Ale také nebyl problém vlasy rozčesat, a to bez použití kondiconéru.

No a přiznám se, že jsem neodolala a použila na sebe i pečující olej 🙂 I ten mě nezklamal. Moc pěkně se do kůže vsakuje a nezůstává po něm kůže mastná.

Během těch 14 dní jsem po těchto produktech ve sprše sáhla několikrát.

Starší syn byl nadšený. Praktická pumpička mu dovolila pěkně si dávkovat šampón, hlavně bez dohledu rodičů 🙂 Jen občas si pletl šampón s gelem. Jediné, co by možná ocenil, by bylo větší rozlišení šampónu od gelu (třeba jiný obrázek, než jen barevně), přece jen ten gel v očích štípe.

Ochranný krém jsem zatím použila jen jednou, protože počasí nám zatím přeje a není ho třeba. Ale, jak jsem předpokládala, je mastnější a opravdu na tvářičkách vydržel po celou procházku.

A nesmím zapomenout na krém na vše, jak já říkám, a to je taková ta věc kterou můžete mít neustále po ruce a použít vždy, když potřebujete. Hodně mě překvapilo, že krém není tak hutný jako klasika v plechovce. Velice pěkně se roztírá a rychle na rukách schne. Během dne, kdy moje ruce trpí domácí prací ho používám několikrát. Malá verze do kabelky by se také hodila 🙂

Pro mě bylo celé testování příjemným překvapením a minimálně šampón bude u nás doma mít své místo na vaně. 

#test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

Začni psát komentář...

Odešli