Lokální anestezie a kojení. Máte zkušenost?

saraca
7. lis 2022

Ahoj holky,
dnes mi odstranili 2 male fibromy s lokalni malinkiu anestezii. Pry by bylo lepsi nekojit 24 h a mleko ted odstrikavat a vylit. Moc se mi to nezda, kdyz tohle doporucuji pri celkove anestezii. Doktorka byla celkem mlada a nebyla ceska. Mate s tim zkusenost?

lenickakl
7. lis 2022

Já byla v celkový narkoze v šestinedělí a v nemocnici mi řekli, že můžu normálně kojit po dvou hodinách, kojila jsem asi pět nebo šest hodin po narkoze. Syn je živej, zdravej a dožil se už pěti let.

misamisenka
7. lis 2022

Mne pichali nejaky oblbovak pri gastro vysetreni, kdyz bylo synovi pul roku. Gyndarka rekla, ze mam nakojit predtim, pak jednu davku odstrikat a vylit a pak normalne zase kojit.

andelka
7. lis 2022

Kolik je prckovi? Nicméně u lokální anestezie bych to neřešila. Byla jsem jako kojící v celkové a kojila jsem po 10h. Mezi tím jsem jednou odstrikala.

saraca
autor
7. lis 2022

@andelka 2 mesice, taky jsem pri cs kojila a to mi davali i nejaky opiat ci co. To jsem mela jeste jen kolostrum a kojila jsem radoby po 6 h. To byla ale nouzovka. Ted mi akorat malinkou jehlickou umrtvila asi 2 cm kuze aby mohla bradavicku odriznout. Nebylo to do zily. Nic no, vytahla jsem mleko z mrazaku, jednou odstrikam a pak kojim.

jezinkyy
7. lis 2022

@saraca po lokální anestezii není důvod nekojit.

andelka
7. lis 2022

@saraca to je úplně v pohodě. Normálně koj dál.

malytlustyhroch
7. lis 2022

@saraca byla jsem v podobne situaci nekolikrat -taky fibromy + zubar, nekteri lekari (muzi) rikali odskrikat jednou, jini lekari (zeny 😉) rikaly vubec to nereste, kojte normalne.