icon

Má čokoláda tiramisu vliv na spánek dětí?

14. kvě 2023

Večer jsem si po 2 měsíční dietě dala 2 tabulky čokolády tiramisu, jehož obsahem je 54% mléčná a kakaová, kávová složka- což s tou kávovou jsem si neuvědomila. No a co se nestalo, malý 8 měsíční princ je stále vzhůru a to je 23:00. To opravdu až takový vliv mají 2 tabulky čokošky? V posteli sebou švihá no a teď si hold hrajem a čekám. Ach jo to snad né. Co vy na to

slecnami
14. kvě 2023

Ty jo, není to spíš dnes jen nějaká náhoda, erupce na Slunci, nebo tak?? Úplně se mi nezdá, že by čokoláda obsahovala tolik kávové složky (a cukru), že by se ten kofein takhle projevil... Já jím sladké dost a tu čokoládu jednu celou za den taky kolikrát dám, ale naštěstí se to takhle neprojevuje, ťuk ťuk... 🙂 Tak držím pěsti, ať už brzy spíte 😉!

malinkata
15. kvě 2023

Já včera snědla tricvrte oříškove k večeru a na mého 10 měsíčka to nemělo vliv

pilzzee
15. kvě 2023

100g kakaa ma 230mg kofeinu, to je jak dve silny kafe, tak si to spocitej ..... Mozna to konkretne na nej vliv melo, ale ja jsem treba pila 4-5 kav denne a malej spal normalne. Ale to je jedno, hlavne ze sis uzila, zavidim 😀

krisstina93
15. kvě 2023

Tak nejen káva ale i ten cukr hodně nabudi :D

helen_h
15. kvě 2023

Normálně by to asi zase takový výkyv nebyl, ale jestli jste byla 2 měsíce na nějaké potravinové dietě (třeba i snížené sacharidy), tak spíš než kávová příchuť mohou mít na kojence vliv ty náhlé cukry či neznámé látky ( i kakao).
A taky jsem nepochopila, jestli jste tedy měla 2 kostičky, 2 řádky nebo celé 2 čokolády??