Mateřské mléko TRIOHERB
nějaké zkušenosti s prodektem TRIOHERB?
@veronikav31 bezne na slovensku se prodava...
jinak pokud jsem to pochopila spravne ucinna latka je vetsi v te kombinaci nez v kazdem zvlast..
@marketka_m já nezpochybňuji účinné látky,já zpochybňuji eshop
@veronikav31 jj jsou i jiné eshopy
@marketka_m
ja bych osobne zadne leky ani potravinove doplnky na eshopu nekupovala pokud to neni ofiko eshop nejake lekarny.nikdy nevis jestli je to original nebo nejaky padelek buhvi odkud.
@marketka_m Nikdy bych nekupovala nic na webu, jehoz tvurce je natolik amater, ze neni schopen si zaplatit ani vlastni domenu a hosting a dela si prodejni kanal pres "blogiskovy" free web (webnode) na koleni. To, ze na strance neni ani jmeno provozovatele, je jen tresnicka na dortu.
@sudylichozrout trochu se to zvrtlo mimo tema..zajimale vyrobek..ne stranky..klidne najdu jiny web
@marketka_m
sice se to zvrtlo v off topic ale myslim,ze v tomhle pripade je to na miste 🙂
@marketka_m jde o to,že tento produkt nabízí pouze 2 eshopy a ani jeden není důvěryhodný.osobně bych do toho nešla a raději se zaměřila na bylinky dostupné u nás v lékárně nebo ve zdravěnce.zkus se zeptat laktační poradkyně,ta poradí,pokud by to byl takový zázrak tak o tom budou vědět,protože mamilla.sk je známé
Trioherb se prodává i na Pilulce: https://www.pilulka.cz/trioherb-60-kapsli

Ne a osobně bych do toho nešla, ten obchod je pochybný.Jinak já osobně bych šla do každé té složky zvlášť