Můžu v den tetování kojit?
Dobrý den chtěla jsem se se zeptat dneska jsem byla na tetování důležitá informace je ta že kojim chtěla jsem se zeptat jestli můžu svého syna ( 2 měsíce ) normálně kojit a nebo mám raději počkat ? Předem děkuji za odpověď
@martinkauli
pokud byly vegan bezkovové barvy, tak klidně koj.. ale tohle máš zjištovat předem
@soyevita To je fajn, že považuješ diskuzi za uzavřenou, ale ona, jak je vidno, není. Asi jsi to myslela ze své strany, žejoviď? 😀 Kdo chce, vyhledá si další informace, tento odkaz jsem vybrala, neb mi paní přišla sympatiš...
Ale jak jsem psala, vzdávám se! Byla hloupost být tak umanutá. Nikdo mi moje přesvědčení nevyvrátil(zatím), ačkoli jsem tu byla dvouprocentní 🙂
@nutricnihodnota Myslím, že se to tu od případu zakladatelky trochu převedlo do obecnější roviny... Moc se nechápu, že na Tebe, po tom, co jsi mi napsala za trapnou zprávu (s tou motorkou-fakt úlet!-kde je blicí smajlík?), reaguji. Jak jsem psala, přečetla jsem toho víc, kdo chce, může taky, kdo nechce, nechť se spokojí s většinovým-tedy zaručeně a jedině správným názorem. Tím končím, tvá máňa
@majkoz Jestli i ty ostatní "články" co jsi četla byly stejného ražení a taky sis z nich vybrala jen to, co se ti hodilo do krámu, tak to teda potěš koště 😖
@nutricnihodnota Dej mi pokoj, nebavíš mě
Maminky všem děkuji za odpovědi at už takové nebo makové 🙂 prece jen už je to delší doba kdy jsem se nechala tetovat ano uznavam byla to hloupost ale myslím si ze jsou baby které dělají horší věci než jen tetování můj názor. Co jsem chtěla zjistit jsem zjistila tímto bych rada ukončila tuto diskuzi jelikož jak jsem tak četla vase komentáře tak jste se malém některé sežrali😄

@celaskon87 Pardon, chybí tam smajlík, bylo to myšleno v nadsázce 😉