Prdíky, časté buzení, kojení. Poradíte, prosím?

elen29
16. srp 2022

Ahojte maminky,

malej 15 měsíců a od malinka měl problémy s kolikama, vyzkoušeno vše od probiotik, kapek, masáží bříška.

Nicméně, co jsem se chtěla zeptat je....že malinký vyžaduje stále časté kojení , příkrmy mu dávám taky...někdy sní málo, někdy dost....to spíše na večer, protože je vždy nejvíc aktivní.

Nicméně pak mi začíná budíček několikrát k ránu okolo 2:00 že se mi začíná kroutit, mění různé polohy....občas si prdne a chvilkově kňourá a vyžaduje furt prso, lahvičku s vodou nechce, tu oddělává rukou a brečí tak dlouho, dokud mu to prso nedám....a to i po sobě často někdy každých 20 minut a u kojení se nejvíc vyprdí je to ale jen v noci...přes den to tak nemáme.

Neznám poslední dobou jiné noci, jsem sice ráda že stále kojím....ale cítím už tu únavu a přála bych si, aby noc prospinkal už bež kroucení, prdíků a bez vyžadování časté ho kojení.

Prosím o radu hlavně i jak to udělat, aby mi furt místo vyndávání prsou jedl klasické jídlo:(

Děkují za rady♡

gbp
16. srp 2022

@elen29 radu mam. jestli chces kojit, musis vydrzet 🙈 ja vim, to si slyset nechtela... my sme kolem tohoto veku meli taky toto psycho. budila se kazdou hodinu. masakr. vypadala sem jako zombie 🤦🏼‍♀️
dcera ji taky nekdy vic, nekdy par lzicek. ale ja to neresim, ani sem neresila. pak se proste mlikem dopila. kojila sem do dvou let.
pokud uz te to otravuje, prestan kojit. v tomto veku uz ani neni treba nahrazovat kojeni umelym mlikem. nekdy se deti rozjedi a zacnou lepe spat. ale to ti nikdo slibit nemuze.

elen29
autor
16. srp 2022

@gbp děkuji moc za radu♡. Kojit samozřejmě chci, nahrazovat umělým jsem nikdy nechtěla. Nicméně spíše mě trápí ty prdíky jeho stále:(.

gbp
16. srp 2022

@elen29 to je otazka, jestli se budi kvuli tomu, nebo spis ze je v polospanku a tak prdi 🤷🏼‍♀️ ty myslis, ze ho to budi? me to totiz dcerka kolem te druhe delala taky. to je totiz cas, kdy pracuji streva. taky jsem premyslela, jestli ji to nebudi, ze ji boli brisko, ale pak sem usoudila, ze to tim nebude, kdyz se budi i jindy, i kdyz zrovna neprdi 🤷🏼‍♀️

nikishkaaaa
16. srp 2022

@elen29 já mám bohužel úplně stejný problém, malá celé noci nespí, těžce ji nadýmá, prdí jako 10 chlapů a budí jí to, děje se to jen v noci, ale za to celou noc. Už jsem zoufalá, má téměř 13 měsíců a děje se to od jejich snad 5 měsíců. Zkusila jsem vyřadit různé potraviny, ale bez úspěchu, je jedno co jí, je to každou noc stejné ☹ je od narozeni na UM. Lékařka mi nijak neporadila. Zkusila jsem vše: různá probiotika, kapky na prdíky, změnit mléko....nic nepomáhá ☹