icon

Špatně po MM a ukončení kojení. Měla jste některá stejně?

2. črc 2021

Ahoj maminky, už 3 měsíce se snažim rozkojit. Od porodnice nemam dost mléka, laktační nepomohly a ani nic jiného. Ted je to s krmením tak, že dvakrát/třikrát dám Sunar a jednou nakojim a pak zase 2-3x Sunar a pak zase jednou nakojím atd.... Když jsem přikládala k prsu pokaždé, tak jsem nikdy neměla "plnou dávku" a miminko se dost nenapilo, takže jsem musela dokrmovat. Když ale dám např. 2x za sebou Sunar tak potřetí (třeba po 6ti hodinách beu kojení) už dost svýho mlíka mam a mužu nakojit. Jenže. Pokaždé má po MM koliky a strašně dlouho brečí, očividně mu nedělá dobře a mininko je neklidné. Řikala jsem si jestli třeba ještě nemá hlad, ale dokrmit nechce. A přitom si dávám pozor na to, co jim... Takže plánuju ukončit kojení úplně, takhle to dál nejde, Nějak vnitřně mám pocit, že prostě moje MM pro něho neni vhodný. Zní to divně, ale podvědomě cítím, že to tak je. A tak se chci zeptat, měla jste to některá stejně? Měla jste pocit, že UM mu dělá lépe než MM a přestala kojit? Zajímalo by mě, proč to tak prostě je. KOjení je nepřirozenější, ale když po tom miminko tak trpí, tak ho asi ukončim a budu dávat plně UM.

Strana
z2
biciklissie
7. črc 2021

@kmarie81 No, tak s cukrem je to teda u mě děsný. Ale na ten fungicidin se podívám, moc děkuji za tip.

biciklissie
Autor odpověď smazal
Strana
z2