icon

Sražené MM. Je to normální?

26. lis 2019

Ahoj, nevím proč, ale často mám v lahvičce sražené mm, odstrikane je třeba i 3h a uchované v lednici, ohřívání v ohrivacce a smrdí i rybinou nevíte co s tím jestli je to normální?

Sražené MM. Je to normální?
amazonkajanik
26. lis 2019

Je odstrikane do láhve hned od začátku,nebo dáváte to "přední " pryč? Může se stát, že vám dělá neplechu právě to "přední "

gingerbread
26. lis 2019

Nemůže to být spíš tuk? Ten zápach by mohl být ze zánětu možná...neboli vás prso/bradavky?nemáte prso horke a zarudle? Asi bych zkusila napsat dotaz na kojení.net nebo se optat nejake laktacni kolegyně.. pripadne se zeptat u dětské lekarky až půjdete na kontrolu...

zuzita15
26. lis 2019

To jsem teda v mlice nikdy nemela 🤷‍♀️ A kdyz to nechas odstat, usadi se nahore tuk? Je to hned po odsati nebo az po skladovani v lednici? Jinak mne MM pekne smrdi 😂

autor
26. lis 2019

@amazonkajanik je odstrikane hned od začátku a ani neprelivam odstrikavam přímo do lahve a hned vičkuju a do lednice.

autor
27. lis 2019

@gingerbread Nemyslím si, někdy kdy se ohřeje “dobře” tak se ten tuk jakoby táhne to jsou malé kousky.

autor
27. lis 2019

@zuzita15 když nechám odstat nahoře je tuk dole vodnata část tohle se mi stane až při krmeni po ohřátí je to v pohodě a jak pije tak to zustava na stěnách

autor
27. lis 2019

@gingerbread Jinak prsa mám teplejší, bradavky mám zarudle jen chvilku po odsavani a potom v pohodě a nic mě nebolí ani nemám zatvrdlinky tak si nemyslím ze bych měla zánět.

amazonkajanik
27. lis 2019

Zkusila bych nejdřív odstrikat mimo to "přední" mívá i jinou barvu, pak začne "zadní " které má už to mléčné zabarvení a je tucnejsi. A hlavně si hlídat,jestli vás nepobolivaji prsa, držet je v teple

gingerbread
27. lis 2019

Já odsavala 3 mesice,než se mi povedlo rozkojit a tohle se mi nikdy nestalo...asi bych zkusila nějakou laktaci poradnu,treba uz neco takoveho s nekym resili..

jancabr
27. lis 2019

když jsem odstříkávala, tak jsem mléko nechala chvilku "vystydnout" a pak teprve dala do lednice. Třeba 15 minut. Teplé jídlo se také nedává do lednice.

autor
27. lis 2019

@jancabr Nechávám vychladnout ale jak už jsem psala deje se to až po ohrati když pije z lahve.

zuzita15
27. lis 2019

Je to fakt divny, zkus zitra zavolat na Narodni linku kojeni a zeptej se, poradi