icon

Taky těžce nesete ukončení kojení?

ly1987
19. pro 2017

Ahoj, když byly našemu miminku tři měsíce, tak přestal přibírat. Dr mi tenkrát doporučila dokrmovat UM. Teď je malému pět měsíců a už bohužel tři týdny vůbec nekojím. Ačkoli jsem kojila a pak dokrmovala, tak to malému stejně nestačilo. Nesu to ale docela špatně. Už od začátku, co jsem začala dokrmovat UM, tak jsem měla výčitky svědomí a úzkosti. Každý mi od začátku říkal, jak je dobře, že kojím a že UM není to, co kojení... Teď jak už nekojím vůbec, tak jsem z toho špatná... Říkám si, jak to bylo lepší a že i pro miminko jsem možná byla bližší ☹. Asi jsem se měla pak s tím kojením více snažit, ale bohužel jsem měla málo mléka a moc už to nešlo ☹. Také jste to některá nesla docela špatně, že už jste nekojila? ☹

Strana
z5
kaja2016
23. pro 2017

@rebe Tak bylo by to fajn, ale vždycky se najde někdo, kdo rype.

sarkoc
30. pro 2018

Já měla to štěstí, ze jsme s kojenim neměly problémy a kojila jsem dcerku do 2 let a 7mi měsíců, do těch cca dvou kdykoli na požádání i v noci, od dvou zhruba 4x denně...odstavila jsem z důvodu dalšího těhotenství a toho, ze mě obojí opravdu hodně vysilovalo (mám dost zdr.problemu)...odstavení jsem nesla ja mnohem hůř než dcerka, vůbec bych nečekala, jak to s člověkem může zamávat 😕

Strana
z5