Taky těžce nesete ukončení kojení?
Ahoj, když byly našemu miminku tři měsíce, tak přestal přibírat. Dr mi tenkrát doporučila dokrmovat UM. Teď je malému pět měsíců a už bohužel tři týdny vůbec nekojím. Ačkoli jsem kojila a pak dokrmovala, tak to malému stejně nestačilo. Nesu to ale docela špatně. Už od začátku, co jsem začala dokrmovat UM, tak jsem měla výčitky svědomí a úzkosti. Každý mi od začátku říkal, jak je dobře, že kojím a že UM není to, co kojení... Teď jak už nekojím vůbec, tak jsem z toho špatná... Říkám si, jak to bylo lepší a že i pro miminko jsem možná byla bližší ☹. Asi jsem se měla pak s tím kojením více snažit, ale bohužel jsem měla málo mléka a moc už to nešlo ☹. Také jste to některá nesla docela špatně, že už jste nekojila? ☹
Já měla to štěstí, ze jsme s kojenim neměly problémy a kojila jsem dcerku do 2 let a 7mi měsíců, do těch cca dvou kdykoli na požádání i v noci, od dvou zhruba 4x denně...odstavila jsem z důvodu dalšího těhotenství a toho, ze mě obojí opravdu hodně vysilovalo (mám dost zdr.problemu)...odstavení jsem nesla ja mnohem hůř než dcerka, vůbec bych nečekala, jak to s člověkem může zamávat 😕

@rebe Tak bylo by to fajn, ale vždycky se najde někdo, kdo rype.