Velke polykání vzduchu. Co myslíte?

thekatie
24. led 2022

Ahoj, prosim poradte. Malej mi vzdy pri kojeni hodne hltal vzduch.. prej ma kratsi uzdicku pod jazykem.. každopádně mi bojkotuje kojeni, takze dokrmuju z lahvicky od medely nebo avent natural a strasne polyka vzduch.. po chvili zacne brecet, tak ho dam odkrknout a to jsou sileny krkance i prdy.. taky mu pri piti tece mliko ven z pusy.. mne to neprijde normalni..ted jsem ho ani nedokrmila.. breci a prohyba se do luku.. plus ma jeste reflux...😔.co myslite?

gbp
24. led 2022

@thekatie proc mu tu uzdicku nestrihli? to by mu na prisati urcite pomohlo

darinka84
24. led 2022

@thekatie zavolat laktační poradkyni pokud chceš kojit.. Flaškou ma bordel v hlavě, přisati je jiné na prsu a při pití z láhve.. Takže chce to upravit techniku.. A uzdicku určitě strihnout.. Trpěla jsdm na retence prsu, malý měl jazýček úplně do srdíčka. Zákrok trval pár vteřin... A i je to lepší než to dělat tříletému, když se zjistí, že kvůli uzdicce špatně mluví..

thekatie
autor
24. led 2022

@gbp to mi rekla LP, v porodnici nic nerikali

thekatie
autor
24. led 2022

@darinka84 to vim, LP jsem tu mela.. jeste resim podezreni na kiss syndrom.. tak jsem chtela nejdriv poresit toto..jinak bojkot trva uz skoro dva mesice, takze uz na to nemam.. kojim uz jenom v noci a pres den odsavam..a to prisati se zhorsuje..

gbp
24. led 2022

@thekatie nevim, jestli to v porodnici bezne kontroluji 🤷🏼‍♀️ rozhodne bych nechala zkontrolovat doktorkou a vyresila co nejdriv. ulevi se vam vsem. nedivim se, ze kdyz se spatne prisava a polyka plno vzduchu boli ho bricho a ma problemy. jeste je antikolikova lahev, ale nevim, jestli ta by pomohla i pri te uzdicce. dcera mela taky reflux a musela byt porad trochu podeprena. postylka podlozena, krmila sem ve svisle poloze a z lahve podeprenou polstari.

biciklissie
24. led 2022

Myslím, že to, že se prisava čím dál hur, je způsobené právě krmením z lahve. Ona i ta medela, co nemá ke kojení vadit, některému dítěti vadí. Já kojila, dokrmovala z ní um a malý zjistil, že to teče líp z ní. Takže u prsa spal a z lahve pil. Jiným dětem to zase může zkazit přisavani, stejně jako dudlík. Tu uzdicku určitě at zkontroluje pediatr, pořádně a strihnout. Jinak ale to cintani mléka, to tím být nemusí. Dělali a dělají to obě moje děti. Uzdicku mají ok, lahev v poradku. A stejně hrudník celý od mléka, musím dávat bryndacek nebo látkovou plenu. Sestřička u pediatra říkala, že z toho dcera vyroste, no, nevyrostla. Dokud se nenaučila sama si držet lahev, tak prostě cinala. Syn zatím je to samé, taky asi dokud si nebude držet lahev sám. Už jsem myslela, že dělám neco spatne, když obě moje děti takhle neumí pít, ale dělají to, i když je krmí někdo jiný.

sikkacirek
24. led 2022

@thekatie vzhledem k tomu,že syn má Kiss syndrom,tak mi to přijde jako tento problém, u nás to bylo stejně plus dalších milion věci, ale on měl zablokované celé tělo,nejen krk

intonace
24. led 2022

Nám v porodnici doporučili tuto savičku při kojení a za nás dobrý 👍