13měsíční chlapeček se v noci budí

ancickahyksova
18. kvě 2016

Ahojky,jak spí vaše děti v tomto měsíci? Myslím tím noční spánek...Malej spal za celou dobu celou noc cca 3x,mliko a čaj v noci jsme už odbourali,ale i tak se v noci vzbudí...Stačí mu dát jenom ruku a nebo si ho vzít do postele a spinká dál...Kdy vaši prckove začali spát celou noc? Máte to někdo podobně? Teď navíc cekame druhé,takže se modlím za to,aby už spinkal celou noc :D

panickatlamicka
18. kvě 2016

Spanek batolat byva malokdy celonocni a patri to k vyvoji. Moje dcera se dodnes budi 2-3 krat za noc na kojeni ( 2 roky)/ Nejsem priznivce zadneho odbouravani ,takze trpelive pockam,az bude spat celou noc sama od sebe. Synovi je 7 a i on se tak jednou v tydnu probudi behem noci z duvodu hladu,pocitu samoty a pod.

eloise02
18. kvě 2016

Syn má sice skoro 15 měsíců, ale celou noc spí už hodně dlouho a někdy od vánoc spí i sám ve svém pokoji. Usíná okolo 20h a spí ráno do té půl osmé, s tím, že o půlnoci než jdu spát, mu dávám mléko, ale to bych ani neřekla, že se budí. Prostě donesu, dám mu to do pusy a on pije, oči má zavřené, pak se otočí na bok a spí dál. Až teď, když mu rostou zuby, má občas trochu problém večer zabrat.

milejka
19. kvě 2016

My máme dvojčata a od 3měsíců spí celou noc,nevím co je noční vstávání 🙂 .Večer chodí spát o půl osmé a vstávají ráno vo šesti,ale to mě nevadí,hlavně že prospí celou noc bez buzení.

sara84
19. kvě 2016

No mladsi ma 13m a budi se tak 4x za noc...starsi spal celou noc az tak.od 2 let, sam v pokojiku od 3let. A az ted 4,5 uz nevola v noci, nechodi nad ranem atd..