icon

3lete dítě a čůrá do postele, co mám dělat?

jezurka9
13. črc 2015

Jsem bezradna ,mam dceru v srpnu 3roky uz asi pres trictvrte roku nenosi plenku,nespi ani s plenkou,vzdy kdyz jsem ji v noci vzbudila vycurala se do nocniku a spala dal.Po obede se vycurala a sla spat v poradku.Ted posledni tyden se mi v noci i kdyz vstanu a necham ji vycurat vzdy se mi vycura do postele ,dela to i pri spanku po obede kazdy den perua susim..jsem uz bezradna nechapu to co se deje ,nemuze to byt tim ze 10dni zpet se napustil bazen a maůe se v nem koupala a mohla prochladnout??Mela asi o napusteni bazenu za 4dny malou rymu a jeden den chodila vic nazachod ,ale taky dost pila byly ty horka.Ja uz nevim co dal delat ☹

evulina77
13. črc 2015

@jezurka9 může to být i nachlazením. Asi bych koupila plenkové kalhotky (navlékají se jako kalhotky) a dávala jí je. Než prát 5x do týdne celou postel, tak bych se na pár týdnů vrátila k plenkám. Ono to může zase samo odeznít. Pokud jí dáváš v noci čůrat, tak bych dávala i tak s plínkou a uvidíš. Pokud bude plínka pár dní suchá, můžeš zase přestat dávat. Hlavně zachovej klid a malou nestresuj...

jezurka9
autor
13. črc 2015

no spis jsem vystresovana ja kdyz porad prevlikam a peru a susim ..
No zkusim to tak udelat nic jineho mi nezbyva,snad to prejde ..

evulina77
13. črc 2015

@jezurka9 přejde neboj, do dvaceti se počůrávat nebude.

jezurka9
autor
13. črc 2015

🙂 to jsem klidna 😎

akankeo
13. črc 2015

@jezurka9 me to taky holky delaly v urcitych obdobich, prvni dcera byla dokonce bezplenkova a jako mimino se mohla urvat nez aby se pocurala a pak po narozeni sourozence se mi asi 2 mesice v noci pocuravala a pak kolem nastupu do skolky taky 2 mesice. Chvili to tak mela i druha, proste se totak stava, on to ani nemusi byt stres z domova nebo ze zmen, prece jen deti prochazeji vyvojem a napriklad z meho 3 leteho klacka se ted stava citliva holcicka co se dokonce i boji i kdyz ma zaroven NEEEEEE obdobi no a kdyz to zacalo, zacala se mi prave v noci pocuravat...

jezurka9
autor
13. črc 2015

no mala muze mit stres maximalne z toho svojeho vztekání věčného,ale teda ji začnu davat plenky zase na chvili a uvidim

shine2015
13. črc 2015

@evulina77 přesně....ve třech letech je dítě malé.....dcera bude mít 4 a teď byla nemocná a asi 3x se počurala, tak jsem koupila kalhotky na noc a je klid, ona je sice v noci na 99%nepocura,ale já se v klidu vyspim a ona taky, žádný stres.....a až přestane nachlazení tak je dávat nebudeme....a to jsem se zamýšlela,že když nespí odpoledne a má velké akce během dne,jako výlety a vyřadí se na hřišti s deckama a je hodně unavená,dam ji je taky....protože strašně vytuhne a taky se mi stalo,že se pak počurala. Takže klid, děj ji plenku a neboj,do školy v ní nepůjde 😉

andrrriiik
13. črc 2015

@jezurka9 Myslím,že to bude nachlazením 🙂
@evulina77 Nesouhlasím,že se ve 20 nebude počůrávat.To si jistá být nemůžeš.Můj bývalý se třeba běžně počůrával do 13 let,občas i po 20,možná dodnes 😀

jezurka9
autor
13. črc 2015

no jeste ze mi doma lezi balik plenek co sme nechaly jak prestala pouzivat.Dnes dostane na noc plenku ..protoze kdyby se pocurala uz suche deky a prosteradla nemame 🙂
No je zajimave ze jak byla mala nemocna v zime a to mela zanet na pruduskach to se nepocurala ale je mozne ze ta studena voda v bazene a ty tropy udelali svoje

jezurka9
autor
13. črc 2015

@andrrriiik a to se počural po flamu ne..my to mame u kamarada tak,jak se opije namol tak pak mu je jedno kde lehne a jedno kde se vycura a i do kalhot 🙂 🙂

mer
13. črc 2015

No tak my to máme podobné, přes den bez plíny, na spaní musí mít protože se mi vždy počůrá, když ji nemá A už nevím jak na ni...

jezurka9
autor
13. črc 2015

@mer a to je maras co ze porad clovek pere 🙂 no me mala chodial bez problemu jen ted ten tyden se mi pocurava stabilne dnes vydrzela az rano jak vstala se vycurala na koberec a to mela nocnik vedle postele jen o pul metru dal :(

andrrriiik
13. črc 2015

@jezurka9 Nene,právě,že úplně střízlivý,jednou to bylo během řízení v autě,prostě nevydržel.Což mě normální nepříjde.Normální člověk přece pozná,kdy má zastavit a vyčůrat se,on ne,a to to držel sotva 5 minut.

jezurka9
autor
13. črc 2015

no to pozna ..tak to nevim

akankeo
13. črc 2015

@andrrriiik v tomhle veku to muze ale uz byt problem s dnem panevnim, zablokovanou kostrci a nebo to taky muze byt neurotik....

andrrriiik
13. črc 2015

@akankeo No neurotik byl,a násilník atd.

mer
13. črc 2015

My máme právě dn kdy vydrží celou noc a je suchá, pak si řeknu že to skusíme bez pleny a just už je vše začůrané, ale my teda vydržíme v noci lépe, než když spí někdy přes den to je mokrá skoro vždy, a to ji vždy dám vyčurat před spaním