3týdenní dcera měří 57 cm, není to moc?
Ahoj.Dnes jsme byly v poradne a dcera 3 tydny,meri 57 cm.Neni to moc???jak na tom byly vase 3 tydenni holcicky?
To je sranda?🙂
A kdyby to moc bylo, tak co? Usekneme nožky? 😅
Není to moc, je to normální, možná netradiční, ale normální. Děti rostou ze vzduchu. Neměj obavy.
@petunye Tohle bych teda fakt neřešila. Absolutní nesmysl . Souhlasím absolutně s napsanými příspěvky již výš.
já mám pocit, že ty děti měří podle toho, jak moc je doktorka při měření natáhne 😀. Vůběc bych tomu nepřikládala váhu
Porodni delka 54 cm.
@petunye z rustove tabulky - horni hranice 1 mesic, holcicka, 56,5cm. Takze naprosto v pohode.. proste mate vetsi dite. A I kdybyste meli fakt mega velky dite tak je to jedno 🙂
To moje ma v 5ti mesicich 71cm...
Jo vim asi resim blbosti.Ale i tak doufam,ze se rust pak zpomali a nebude to fakt co tyden,to jeden cm 🙂 Ja mam 178 cm a tatinek 189 cm tak asi vysoka po nas.Prvni dcerka mela porodni delku jen 50 cm a v roce 72 cm tak proto se ted u druhe holky divim.
@petunye Kolegyně z práce měří 164 cm, ale její manžel asi 200cm, no a holčička mimčo měla 56 cm 🙂 Na její mimčo se chodilo dívat celé porodnické oddělení, maminka byla menší a ještě měla malé bříško (tipovali tak na 7měs, dr. ji chtěl z příjmu vyhodit, že určitě nerodí a šla jen do poradny 🙂 ),
A jinak ta její dcerka má teď (16 let) asi 185 cm, je prostě fakt od mala veliká 🙂
Růst se pak zpomalit může, ale stejně bych počítala, že spíš bude přirozeně větší (po rodičích).
@petunye nechápu, narodila se s 54 cm, tatínek má 189cm a ty řešíš, že ve 3 týdnech má 57cm? ... prostě bude velká, no a co? Já jsem hodně vysoká, opravdu nadprůměr a žiju kvalitní život, omezení jsou minimální ... stejně tak dcera už teď ve 2.5 roku převyšuje všechny děti (i tvoji tříletou dceru), bude vysoká, a co jako? Nohy jí kvůli tomu nepodříznu. Nebo za 15 let jedné dceři řekneš ty jsi ok, nepřerostlas mě, s tebou jsem spokojená a druhé řekneš s tebou spoojená nejsem, jsi moc vysoká? Buď ráda, že máš holky zdravé,rozhodně lepší vybočovat výškou než tlouťkou 😠
Kamarádka porodila dcerku a ta měla 56 cm, rostla do roku🙂 pak se to zpomalilo a hezký vyrovnalo... Zdraví je důležitější... No, třeba to bude modelka🙂
Tak to je myslím standart výška. Moje dcera porodní Délka 46cm a ted ve 4 týdnu 51cm.
Tak moje porodní délka byla 56 cm, nejdelší dítě měsíce 🙂 ale zato váha 2,5 kg - prostě nudle. Máma měří 175, táta 180. Já měřím nyní 170 cm. Hodně jsem rostla do roka, pak se to nějak seklo a pořád jsem byla nejmenší ve třídě - dohnala jsem to na střední škole 🙂 Takže v pohodě...neboj se...

Tak to snáď závisí od pôrodnej dĺžky, že? A lekárka sa nad tým nepozastavila? Ak nie, tak neries ani ty.