Co děláte s 3měsíčním miminkem?
Ahoj holky, mám doma 3 měsíční holčičku a přijde mi ten režim furt a furt stejný. Samozřejmě, že každý den je o něčem jiném, ale takové to, že už mě nenapadá co víc vymýšlet, tím jak je maličká. Ráno vstavame, pouštím ji kontrastní videa a je v houpátku, mezi tím já rychle snídám, poklidit atd. Pak ji hned prevleknu z pyzamka, namazu, dam papat a spinkat.. ona jak do hodinky nespí, tak je pretazena a pláče. Pak se vzbudí, mazlíme se, povidame si, naji se, prebalim a jdeme ven tak na 2 hod.. a doma už jen papat, cvicime na brisku, hrací deka, houpatko, ale baví ji to proste jen chvilku, takže stejně nic moc.. pak koupat, nachystat na kutě a spat.. Režim na spaní má opravdu blby, od malinka mi moc nechce spinkat, takže mi i přes den (krom kočárku) spi tak 15 minut.. Už nevím co víc vymyslet, aby se zabavila.. dělám s ni různé blbosti, kartičky ji ukazuji, plysacky úplně všechno, ale nebaví ji to moc dlouho opravdu jen chvilku.. děláte něco extra Vy? A jak dlouho Vaše miminko vydrží v těchto měsících vzhůru? Děkuji a krásný večer 😍

@rejalin moc moc dekuju ❤️❤️❤️