Co pro 4,5měsíční mimi? Čím zabavujete své děti?

iwet91
3. srp 2015

Ahoj holky, cim zabavujete sve deti ?My mam3 hrazdicku, ale uz se nam v ni nelibi, takze sem tam jde mala do vajicka a diva se na tv ( samo sebou jen chvili) Vyzaduje hodne ted pozornosti, ale bohuzel kdyz musim varit nebo prat musi na hrazdicku a to se ji moc nelibi. Premyslim ze si koupim klokanka a budu ji nosiz nebo jeste koupit nejake nositko kde je taky hrazdicka, poradte co mate doma a jak ji zabavit 🙂)

terinda
3. srp 2015

Hrazdu, kolotoč, světelné hračky - co promítají ve tmě na strop 🙂 , hračky okolo, dávat na bříško apod.

Hlavně ne do lehátka a k tv, na to má opravdu času dost 😉

zo_ja
3. srp 2015

Ničím, nejstarší se zabavilo dávno samo a dalším dělalo baviče, co jen to šlo.

Klokánku prosím ne, prosím ERGONOMICKÉ nosítko - rozdíly popsané třeba tady http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=97
V klokánce si dítě nemá kam opřít hlavu, škodí to jeho kyčlím, páteři, a taky nosič je velmi rychle odrovnán a jeho zádům to škodí. Všimni si, že v tom lidi nosí tak do půl roka, zatímco v ergonomických nosítkách klidně tříleták, i větší když je potřeba. V klokankách mají miminka často zvrácenou hlavičku zcela nepřirozeně zvlášť když usnou, nemají se o co opřít.
V ergonomickém nosítku můžeš takhle velké dítě dát úplně klidně i na záda, všechna mají opěrku a kapucku na zajištění a doma můžeš mít dítě na sobě i při vaření, žehlení a skoro všech domácích pracech.

bajana
3. srp 2015

Deka na hranie. Od 4m vďaka nej pekne napredovala a začala sa plaziť.

iwet91
autor
3. srp 2015

@terinda Dekuji, uz jsem objednala kolotoc s efekty ns strop tak jsem zvedava, hrazdicku mame i se zvuky , driv tam byla i hodinu ted max 5minut a uz knoura

bionect
9. srp 2015

Pripojuji se