Co s věcmi, ze kterých holčička vyrostla?
Ahoj holky, nahromadily se mi doma věci po dceři, že kterých odrostla (vel. 50, 56, 62, 68) a přemýšlím co s Tim. Max.do 5 let budeme chtít druhé mimi, spíš dřív cca 2-3 roky. Většinu věcí mam ale čište holčičíCh. .tak nevím jestli to skladovat nebo prodat. Bydlíme ve 2kk a Já už to nemam kam dávat. .a bude hur🙂 ale je mi lito se toho zbavit (VŠE je nové, na bazarech nenakupuji)..a pokud by druhé Dítě byla zase holčička, dost by mi to pak ušetřilo peněz i starosti. Ale pokud by to byl kluk, 90% věci bude nepoužítlenoch a stejné to pak dam pryc..tak nějak nevím. Jak byste to rešily vy?
Já můžu přidat názor z opačné strany. Vůbec jsem nevěděla kde a jak začít s nakupováním oblečení a fakt jsem zajásala, když jsem objevila, že maminky prodávají použité celé sety oblečení třeba na půl roku nebo rovnou na rok. Takhle jsem koupila dva velký balíky za dobrou cenu, protože jinak bych se za to množství asi nedoplatila. Takže jako maminkovský nováček hlasuji za prodej 🙂 Asi plánuju udělat to samé, až z toho odroste.
Nejhezci a nejoblibenejsi kousky bych schovala pro pripad, ze by i druhe bylo holcicka, zbytek prodala. Z toho, co pises, te nakupovani zjevne bavi a za 2-3 roky budes chtit zas nakupovat znovu. Navic je 50% sance, ze to bude kluk😃
Schovala bych to, vůbec si neumím představit, jak by se mi nechtělo vše nakupovat znovu. Až budeš čekat další dítě můžeš v klidu prodat, pokud to bude kluk. Můžeš dát do krabic nebo vakuovych pytli někam po byte a do sklepa.
@magdanaty popř pokud máte někoho z rodiny s barakem, prarodiče nebo tak, můžete skladovat u nich. Připadá mi jako blbost prodavat,když budeš chtít druhý dítě. Spíš bych od teď kupovala dceři i neutrální věci, ať využiješ znovu tak jako tak.
Já osobně to cpu do vakupytlů a odvážím k babičce...říkám si, že bych to měla prodat, ale je mi to líto...a třeba přece jen bude třetí mimčo...je to zatraceně těžký...😀
Mám štěstí, že kamarádka bude mít dítě čtvrt roku po mně, takže jí věci dám s tím, že co nezničí chci zpátky. Nemáš kolem sebe taky někoho v naději?
Schovavala jsem nejake veci po synovi.Druheho mam taky syna a dala jsem mu jen neco.Bud nam to nevyslo na sezonu nebo se mi to uz nelibilo.Jednalo se o drahe kousky,ale i u druheho chci,aby nemusel moc dedit po brachovi.Takze po obou prodavam a skladuji minimum.

@magdanaty Neutralni a nejkrásnější holcici kousky nacpat do vakuových pytlů a uskladnit, ostatní prodat nebo rozdat kamaradkam..