Zdravím, holky.
Už jste mi tady skvěle poradily ohledně oblečení pro naše zimní miminko a nyní váhám nad postýlkou.
Zase moc ráda uvítám zkušenosti, jelikož ještě děťátko nemáme, tak nemohu posoudit. 🌸
Máme větší byt,2 pokoje, ložnice, kuchyň s obyvákem). V ložnici plánujeme mít dětskou postýlku, kde s námi bude večer miminko spát. V obýváku pak budeme mít dvě komody, ve kterých bude mít mimi věci - pokojík mu zatím vybavovat nechceme, později komody využijeme na běžný provoz v obýváku. Vzhledem k tomu, že 99% času budeme trávit v obývacím pokoji zvažuji, zda koupit do obýváku postýlku nebo "koš" (kolébku - viz fotka), kde bude miminko spinkat přes den. A má otázka zní je to dobrý nápad? Využije se ta kolébka? Zase kupovat dvě postýlky se mi zdá zbytečné.
Jak to máte vy? 😊 s čím jste byly spokojené a můžete doporučit?
Řešila jsem to cestovní postýlkou, do budoucna si tam může hrát a využijete i na cesty, dělají se buď malé nebo i metr na metr. Kamarádka to řešila ohrádkou, do které koupila matraci.
@soleilll já ten košík mám. Investice je nula. Je v něm dokonce nová matrace apod., protože jej měla půjčený sestřenice. Cestovní postýlku si budu muset koupit, ale až se rozkoukám, navíc možná od někoho dostanu. Nebudu se honit něco kupovat, když košík se nám líbí, je funkční a na ty 4 měsíce bude stačit.