Indiánská metoda odnaučení od plenek. Máte zkušenosti?
Ahoj. Chtěla bych se zeptat na indiánskou metodu jak odnaučit plínu. Má s tím někdo zkušenost a může mi napsat svoje poznatky? Syn bude mít teď v březnu 2 roky a dost mě to láká. Ráda bych teda chvilku počkala až bude venku jaro, ale rada bych ho plíny odnaučila a tohle mi přijde jako super možnost
Jinak u syna: syn nocnik nechtěl vůbec. Ze začátku nechápal a pak to bylo v pohodě. Bylo to fakt rychlé
@evap1 na spaní je nemá od 2 let,nehody jsou,ale má menší močový měchýř a nemá jednu ledvinu,takže je to o něčem jiném.u dcera se na noc odplenkovala sama ve 2 letech a 2m,po narození bráchy
@elissa48 já teda o žádné indiánské metodě nevím, ale syna jsem zkoušela odplenkovat přes léto, kdy měl 1 a 3/4 roku až 2 roky a nic..jasné kdyz sem mu řekla, že se půjdeme vycurat, nadšeně šel, ale jinak se pocuraval každou chvíli...chodili jsme o ven všude bez Oliny a byl stále mokry...na podzim sem to vzdala...a další léto to šlo už téměř ze dne na den....díte dle mého potřebuje dozrát...dcera má 2 roky a zatím má taky plenku, je s ní spokojená...nechce chodit na nočník vůbec...tak čekám a jak bude teplo, případně v létě to snad vyjde...no zkusíme to no...😁😁

@evap1 já to takto udělala u syna, když mu byly 2… do 14 dnů byl bez nehod. Dceři byly v únoru 2 a zatím se odhodlávám