Jak to probíhá v ostatních školkách?
Ahojky,moc by mě zajímalo jak to probíhá v ostatních školkách,syn poprvé nastoupil 1.9.,učitelky se na první pohled zdáli fajn ale hned se nám nezdálo,že na 25 dětí jsou jen dvě no nic,měli jsme hodinové kázání o tom,že děti musejí mít hodně oblečení ve skříňce na převlečení pro případ nehody,(počůrání,ušpinění po jídle,z venku,atd)synovi jsme vzali igelitku oblečení a nechali ve skříňce,má tam toho opravdu dost,trička a tepláky na hraní ve třídě,spodní prádlo a teplé oblečení na ven+to v čem přijde. Téměř pokaždé když pro něj po obědě přijdem je ušpiněný,kdyby měl jen trochu flíček tak to neřeším ale,že na sebe vyleje hrnek s čajem a oni ho v tom nechaj nebo když si jde mýt ruce a zapomene si vyhrnout rukávy nechaj ho v klidu tak,když jsem se rozčílila a řekla jim,že se mi to nelíbí a že teda absolutně nechápu na co tam musí mít takových věcí když je stejně nepřevlečou tak byl chvilku klid(asi tři dny),vždy ho převlékli ale potom přišel další šok,před obědem chodí ven a děti ,,vypustili" ven jen v teplákách,náš měl zrovna jen opravdu tenké,jelikož ve školce už topí tak aby mu nebylo teplo,nechali mu jen triko a mikinu,je to normální? Venku zima jak v pr....Vždy když jim řeknem co se nám nelíbí tváří se jak kdyby jsme za to mohli my. S manželem uvažujeme,že ho tam přestaneme dávat,na tohle nemáme nervy. Chápu,že se jim nechce oblékat 25 dětí ale tak sakra má tam být víc učitelek nebo míň dětí,ne? :(
@kajka93 No to je jasný já bych to řešila stejně. Ty si nemůžeš dovolit rvát z cizího dítěte bundu, od toho tam je učitelka, která má za dítě v danou chvíli odpovědnost. Nebo bys to musela řešit osobně s jeho rodičema. A pokud člověk není úplně na mizině, tak nejde ani tak o tu bundu, jako o princip. Ještě že ta druhá maminka byla soudná 🙂.

@terezapetrova pardon, napsala jsem svuj prispevek ponekud spatne ale na mobilu je to strasne neprehledne 😀 a nevim jak to muzu opravit tak snad to přelouskáte