icon

Syn a oblečení. Je to normální?

matyldik
3. dub 2021

Dobrý večer, prosím o zkušenosti.
Syn 3,5 roku se začal oblékat komplet ráno sám,i ho nechávám večer vybrat oblečení. Ale začalo tím i to,ze už nechce nosit tričko s dlouhým rukavem,nechce tyhle tepláky,ale jen tyhle,nechce ven bundu,ale jen mikcu,...atd...takže třeba dnes,kdZ byla zima,tak jsem mu rekla,ať si vybere tričko s dlouhým,tak ok,vzal si ho,vzal si tepláky a xkrat za den za mnou přišel,ze zítra už chce jiné oblečení a neustále mi tedy ukazuje,co má třeba za spodní prádlo a tak...proste o oblečení se teď u nás mluví snad nejčastěji. Dokáže se i rozplakat,ze chce prevleknout do něčeho jiného,ne vztekyae spis lítosti,...ve školce si uspini u oběda triko a hned prevlekat...je to normalni???

lida9
•
3. dub 2021

podle me normalni, syn 4r dela to velmi obdobne... dala jsi sanci o necem rozhodovat, tak toho vyuziva🙂 myslim, ze to casem zase prejde..

areh
•
4. dub 2021

@matyldik 3 a půl léty syn je to stejný. Ten zase mechce krátká trika, protože byl teď zvyklí na dlouhé. Nechce nové trenky, protože jsou s obrázkem. Je to normální,ale snad to brzo přejde 😁

theolik
•
4. dub 2021

U nás tak samo malý ma 4 roky.

aneta_v
•
4. dub 2021

@matyldik mně to dcera dělá od 2 let 😂

klea81
•
4. dub 2021

Jj dceři bylo jedno co si obleče, ale syn potřeboval, aby vše ladilo. Lepší to nebude 😁

rebe
•
4. dub 2021

A bude hůř 🙂 Syn, pět a půl, odmítne třeba pět trik, než si oblékne nějaké, které je podle něj dost frajerské...

marketa11112
•
4. dub 2021

Já mám dcerku modelku, synovi je to vic fuk. Nejraději jsou, když mají oblečení stejne. Jeden druhému závidí třeba tričko. Naštěstí siju a snažím se koupit látky, které jsou pro obě pohlaví. Pak má syn třeba tričko a dcerka tuniku či šaty.