Jak u hodně malých dětí pojmenováváte pohlavní orgány?
Zajímalo by mě, jak u hodně malých děti pojmenováváte pohl. orgány? U kluků je to celkem jednoduchý, prostě piňdík 🙂 ale co u holky? Tchýně mi klade na srdce, že se nemají nijak eufemizovat a nazývat pravými jmény, ale přece nebude říkat dvouleté holčičce, musíme umýt vagínu 🙂
Vtipná diskuze, prej ocásek a škatule 😀 Holky vy mě bavíte 🙂
můj malý má "lulinka" 😉...a jestli bude holčička, tak asi "pipinka"
U chlapečka "pinďa" a u naší Elenky frnda 😀
Fifinka a finfulin
U nás má pipinku a sama ji říká pipi
Syn má penis, dcera rodidla.
Hmm... přirození tu ještě nikdo nepsal, ne? Žasnu, jak mám geniální rodiče 🙂 My teda zatím občas používáme i pindík, syn chápe oboje. Ale říkám si, jestli nás neochuzuju, některé ty názvy jsou kouzelné 🙂
my to přebíráme od starších bratránků... kluci mají fimfulína a holky pipinu :D :D
U kluka teda nevim jak tomu budeme nakonec rikat ale u holky to je jasna kocicka 😀
Ja se bavím 🙂))) fakt me nekteré příspěvky pobavily🙂)) malé je 8 mes . Ale asi tomu budeme říkat prcka nebo pipinka🙂 nasi tomu rikali buchta a sulinek🙂)
můj muž když myje roční dceru, říká frndička.. mně to teda moc nelibozvučí, ale za ten rok jsem si na to už nějak zvykla.. za mě pindík a pipinka, až bude chlapeček, možná přistoupíme i k pimpulovi. U nás doma se označovala pohlaví normálními lidskými jmény. Frantík a Blaženka. Nepřijde mi to úplně šťastné.. ;)
Já tam vnímám opravdu ten nádech jemnosti, láskyplnosti. Když si představím nějakou erotickou chvíli, tak bych taky neřekla tomu chlapovi, že "už mám na něj chuť, zvlhla mi rodidla". By si asi rychle pobalil "nádobíčko" nebo fifíka a mazal by pryč. ;) Třeba u nás ta pipinka, to je slovo, který já běžně před rodinou říkám, když říkám, že.. nevim, se počůrala, jdeme utřít pipinku. Mi přijde společensky přijatelná i nahlas. ;) Ale všechno otázka zvyku.
Pritel rika bozena a ja buchtinka 🙂

Zdravíčko,
u nás jsme zavedli "čurinka"/"čůrátko", protože se tudy čůrá (v obdobném smyslu že prdelkou se prdí). Už jsme si i říkali, že odborně to je vulva/penis (steně jako se říká "pusinka" a jsou to ústa atd.)
Ono naučit holčičku, "že si má umít vagínu" je vážně mimo... Tu si přece neumyje žádná ženská 😉