icon

Jak u hodně malých dětí pojmenováváte pohlavní orgány?

tyf
23. říj 2014

Zajímalo by mě, jak u hodně malých děti pojmenováváte pohl. orgány? U kluků je to celkem jednoduchý, prostě piňdík 🙂 ale co u holky? Tchýně mi klade na srdce, že se nemají nijak eufemizovat a nazývat pravými jmény, ale přece nebude říkat dvouleté holčičce, musíme umýt vagínu 🙂

Strana
z4
kamste
3. čer 2016

Zdravíčko,
u nás jsme zavedli "čurinka"/"čůrátko", protože se tudy čůrá (v obdobném smyslu že prdelkou se prdí). Už jsme si i říkali, že odborně to je vulva/penis (steně jako se říká "pusinka" a jsou to ústa atd.)
Ono naučit holčičku, "že si má umít vagínu" je vážně mimo... Tu si přece neumyje žádná ženská 😉

juanka
13. čer 2016

Vtipná diskuze, prej ocásek a škatule 😀 Holky vy mě bavíte 🙂

hankatrdlinka
13. čer 2016

můj malý má "lulinka" 😉...a jestli bude holčička, tak asi "pipinka"

veronika182
13. čer 2016

U chlapečka "pinďa" a u naší Elenky frnda 😀

suzief
13. čer 2016

Fifinka a finfulin

crazys
13. čer 2016

U nás má pipinku a sama ji říká pipi

korin
13. čer 2016

Syn má penis, dcera rodidla.

pampeklec
13. čer 2016

Hmm... přirození tu ještě nikdo nepsal, ne? Žasnu, jak mám geniální rodiče 🙂 My teda zatím občas používáme i pindík, syn chápe oboje. Ale říkám si, jestli nás neochuzuju, některé ty názvy jsou kouzelné 🙂

novynka
13. čer 2016

my to přebíráme od starších bratránků... kluci mají fimfulína a holky pipinu :D :D

lusesita25
14. čer 2016

U kluka teda nevim jak tomu budeme nakonec rikat ale u holky to je jasna kocicka 😀

gnozka
23. čer 2016

Ja se bavím 🙂))) fakt me nekteré příspěvky pobavily🙂)) malé je 8 mes . Ale asi tomu budeme říkat prcka nebo pipinka🙂 nasi tomu rikali buchta a sulinek🙂)

adinka_k
30. čer 2016

můj muž když myje roční dceru, říká frndička.. mně to teda moc nelibozvučí, ale za ten rok jsem si na to už nějak zvykla.. za mě pindík a pipinka, až bude chlapeček, možná přistoupíme i k pimpulovi. U nás doma se označovala pohlaví normálními lidskými jmény. Frantík a Blaženka. Nepřijde mi to úplně šťastné.. ;)

adinka_k
30. čer 2016

Já tam vnímám opravdu ten nádech jemnosti, láskyplnosti. Když si představím nějakou erotickou chvíli, tak bych taky neřekla tomu chlapovi, že "už mám na něj chuť, zvlhla mi rodidla". By si asi rychle pobalil "nádobíčko" nebo fifíka a mazal by pryč. ;) Třeba u nás ta pipinka, to je slovo, který já běžně před rodinou říkám, když říkám, že.. nevim, se počůrala, jdeme utřít pipinku. Mi přijde společensky přijatelná i nahlas. ;) Ale všechno otázka zvyku.

tripisek
30. čer 2016

Pritel rika bozena a ja buchtinka 🙂

xxxfucker69xxx
Odpověď byla odstraněná
Strana
z4