Jak vyřešit soužití psa a batolete bez rizik?
19. črc 2022
ahoj holky, jak kloubite soužití psa a batolete? u nás to začíná být dost o ústa, včera nám po malym poprvé
vyjel a já s hroznou bolestí v srdci nevidím jiné řešení než dát psa pryč, stalo se to i přes to, že vím co psi dovedou a situacím předcházím... 🤷♀️☹️
Předchozí
Strana
z2
@martt jo a určitě to byla výchovná to bez debat, jen mám bobky, aby ta výchovná nebyla příště větší, hůř mirena, nebo opět v situaci, která jindy x krát nevadila 🤷♀️ prostě blbej odhad situace z mojí strany a obavy jsou na světě, přitom to je takovej az blbounek co by sel skazdym za kus zvance 🤦♀️
Předchozí
Strana
z2

@martt jj přesně jak píšeš možnosti jsou dvě, já jsem momentálně na konci sil a všech prostředků co do Maxe ještě můžu investovat, ba i vím co by potreboval, a jak situaci zlepšit, ale teď mám dojem, že na to nemám a zasloužil by lepší rodinu, chlapi mě s tím vůbec nepomáhají, přítel je co se týká psů uplnej začátečník, tam jsem fakt cvicila i jeho jak cvičit psa🤦♀️ a navíc nemá zájem, já Maxe nedám jen tak někomu, ale pokud se najde dobrá duše, která ví co a jak a poskytne mu péči jakou zaslouží asi pro nej bude líp ☹️ ach jo, děkuju za příspěvek