Jaký je denní režim vašeho miminka po porodu?
vím, že je každé mimi jiné, ale tak pro představu by mě zajímal váš denní režim po porodu, kdy koupete, kojíte, uspáváte a pod. díky za názory
Naše malá spinká už porodnice skoro stejně /má 4 měsíce/ - večer usne kolem 8, spinká cca do 1 nebo 2 -kojení - pak spí do 4 - kojení - spí do 6 ... a přes den kojíme co 2 hodiny a vždy asi hodinku po jídle je hodná a chce si hrát, zajímá se o všechno a pak začne být unavená, mne si očka a tak ji uspím - cca těch posledních 30 min před dalším kojením usne.... a takhle pořád dokola 🙂 🙂
Já mám nedonošence, takže je to možná lehce jiné - víc spí a dýl se krmí. Vždycky asi hodinu trvá přebalení + cvičení Vojtovky+kojení, pak si s ním chvilku lehnu do postele a když usne, jde do postýlky, kde spí dvě až tři hodinky. Vychází to osmkrát za den tenhle cyklus. Koupem před kojením cca v osm večer. Pak většinou manžel klokánkuje až do dalšího kojení. Teď se přiblížil původní datum porodu, takže už začíná být živější, kouká zhruba dvě hodiny kolem poledne a pak večer mezi desátou a půlnocí, to je zdá se jeho hodina 🙂

mě teda děcka první měsíc oba dost prospali, po jídle byli chvíli vzhůru a spali, pak se to začlo upravovat, oba teda spávali třeba 4x denně ale jen po půl hodinách, dala bych nevím co za to aby spali třeba 2x za den ale třeba 2 hodiny v kuse, ne prostě přesně 30 minut a byli vzhůru. postupně se to pak upravilo a spali 2x denně asi hodinu až dvě, večer vždy chodili a do ted chodí do postele v půl 8, většinou do osmi spí, koupali jsme vždy mezi půl 7 a 7, neuspávali jsme nikdy ,vykoupat, namasírovat , mlíčko, pomazlit a dát do postýlky a spát