icon

Jaký je denní režim vašeho miminka po porodu?

aalleenn
3. únor 2015

vím, že je každé mimi jiné, ale tak pro představu by mě zajímal váš denní režim po porodu, kdy koupete, kojíte, uspáváte a pod. díky za názory

slunicqqo
3. únor 2015

mě teda děcka první měsíc oba dost prospali, po jídle byli chvíli vzhůru a spali, pak se to začlo upravovat, oba teda spávali třeba 4x denně ale jen po půl hodinách, dala bych nevím co za to aby spali třeba 2x za den ale třeba 2 hodiny v kuse, ne prostě přesně 30 minut a byli vzhůru. postupně se to pak upravilo a spali 2x denně asi hodinu až dvě, večer vždy chodili a do ted chodí do postele v půl 8, většinou do osmi spí, koupali jsme vždy mezi půl 7 a 7, neuspávali jsme nikdy ,vykoupat, namasírovat , mlíčko, pomazlit a dát do postýlky a spát

carolyncassady
3. únor 2015

Naše malá spinká už porodnice skoro stejně /má 4 měsíce/ - večer usne kolem 8, spinká cca do 1 nebo 2 -kojení - pak spí do 4 - kojení - spí do 6 ... a přes den kojíme co 2 hodiny a vždy asi hodinku po jídle je hodná a chce si hrát, zajímá se o všechno a pak začne být unavená, mne si očka a tak ji uspím - cca těch posledních 30 min před dalším kojením usne.... a takhle pořád dokola 🙂 🙂

summ
4. únor 2015

Já mám nedonošence, takže je to možná lehce jiné - víc spí a dýl se krmí. Vždycky asi hodinu trvá přebalení + cvičení Vojtovky+kojení, pak si s ním chvilku lehnu do postele a když usne, jde do postýlky, kde spí dvě až tři hodinky. Vychází to osmkrát za den tenhle cyklus. Koupem před kojením cca v osm večer. Pak většinou manžel klokánkuje až do dalšího kojení. Teď se přiblížil původní datum porodu, takže už začíná být živější, kouká zhruba dvě hodiny kolem poledne a pak večer mezi desátou a půlnocí, to je zdá se jeho hodina 🙂