Jméno od P pro holčičku mimo Petra a Pavlínka
Nemáte tip na jméno pro holku začínající písmenem P? Petru ani Pavlínku nechci. Ono jich zase tolik asi není a protože téměř všichni z rodiny jsme od P tak by mi to přišlo správně trhlý😁 díky za tipy
@malytlustyhroch taky mě to napadlo😁😁😁 prasátko pepina!!!! Ale říkám si, že než pujde do školy, kde už jsou děti skodolibé, prasátko Peppa už dávno nebude v oblibě 😁ale tlustá může bejt a pak by jí nadávali do prasátek.... když těch jmen na P je tak málo
Napadá mě snad už jenom Philipa 😀😀. Josefína je moc hezké 🙂.
Josefína - Pepinka je super. Moc se mi to líbí. Podle mě asociace s Peppa Pig není tak hrozná, to prase je sympatické, žádná záporačka a děti prase vnímají stejně jako třeba zebru nebo pejska.
Ještě mě napadla Pippa.
mě se líbí ta Pandora, Penelopa
@matkacekatelka Tak jestli to může být i takhle oklikou, tak právě ta Filipa (Philipa, Pippa, Phoebe, Penny :D)
Josefína je hezké jméno 🙂

@matkacekatelka tipuju, ze deti z jeji generace pripadne trochu starsi si hned vybavi prasatko Peppu... "Peppa pig! Pepa pig! Prasatko Peppina." Nemusi to byt naskodu, je to super oblibena a celkem neproblematicka kreslena hrdinka. Ale treba u nas v rodine se dedi dvojita veprova brada, tak ja bych holcicku Pepa radsi nepojmenovala, aby pak nebyla asociovana s prasatkem dvojnasob 🙂