Kniha "Co ma myška v plíně", doporučili byste ji?
Dobry den, znate knizku "Co ma myška v plíně? " Doporucili by jste ji jako pomoc pri odnaucovani od plen? Dekuji 🙂
@terezapetrova máme jí zrovna půjčenou z knihovny, oběma dětem (4 a 2 roky) se líbí, nejvíc to, že můžou zvířátkům nakouknout do plínek, ale že by zrovna měla nějak extra motivovat, no nevím... náš 2letý syn má asi dlouhé vedení 😀 😉
@copa diky moc za odpověď, hm hm, muj syn ma mega dlouhe vedeni tak nevim 😒
@terezapetrova my jsme ji dostali a poprvé, když jsem to četla, tak jsem se u toho řezala 🙂 Dětem se líbila, ale že by to extra pomohlo s odplenkováním, to asi ne. Prostě děti z plenek musí vyrůst 🙂
@terezapetrova my jsme ji pořídili, nasmáli jsme se u ní komplet celá rodina 🙂 doteď si v ní děti listují a chtějí ji číst, u nás byla pozitivní součástí procesu odplenkování
http://knihy.heureka.cz/vis-co-ma-v-plince-mys-...
@terezapetrova u nás byla a stále je velmi oblíbená, je to prostě vtipný. 🙂 Ale jako že to odnaučí dítě od plen, na to bych nesázela. 😀
Máme ji a myslím, že pomohla...Dcera ji miluje, já taky 🙂
@terezapetrova
@nellygray to by osobne me v zivote nenapadlo, ze jen knizka odnauci dite od plen 😉
Devcata, kdybyste nektera nahodou prodavala zminenou knizku Vis, co ma v plince mys?, rada vam od ni pomuzu ;)

Nikdo nezna? ☹