icon

Letět nebo neletět s 5měsíčním synem?

mimisekelis
12. kvě 2016

7.dubna se mi narodil syn a uvazujeme o dovolene u more. Asi v zari nekde do recka nebo chorvatska. Urcite letecky, all inclusiv, ale nevime jestli letet letos (synovi bude 5m. nebo az pristi rok... A jak to tak chodi v letadle,kdybychom leteli, ted nebo za rok?

Strana
z2
odula
12. kvě 2016

@mimisekelis myslím ze děcko to zvládne, mladší to kupodivu snáší lip. My jsme ale litali az dyl po pul roce. Byla jsem hystericka kvuli bacilum, kterym se v mistech, kde se shromažďuje vic lidí, prostě nevyhnete. Takže z tohohle hlediska je lepší auto. Ale zvaz to, myslim ze mimo to určitě zvládne. Ja jsem celou dobu měla malou na klíně, dokonce mi i usnula. Na přistání a start se mi osvědčilo strčit prso 😀 nebo lahvicku. Vyhnes se placi kvuli zalehlym ouskam. Tak at uz se rozhodnete jakkoliv šťastnou cestu a krásnou dovcu 🙂

astyna
22. kvě 2016

Já myslím, že to zvládne, ale aby to zvládli i v tom letadle - já mám zase zkušenosti jako spolucestující 😎

darala7
8. čer 2016

se synem pravidelně cestujeme od jeho 6 neděl, je to pro nás nutnost- nežijeme v ČR.......cestování snáší výborně.....nemocný z klimatických změn nikdy nebyl. Letadlo je pro vás zcela jistě pohodlnější než cesta autem. Pobytu u moře bych se vůbec nebála, ale určitě bych dodržovala přísnou hygienu a vyhnula bych se exotickým destinacím.

Strana
z2