icon

Musí mi můj zubař vzít k sobě i mou roční dcerku?

tete20
20. únor 2018

Dobrý den, musí mi můj zubar vzít k sobě i mou dcerku? Má rok, chci sní zajít. Kamarádka říkala že mi ji musí vzít také když jsem matka a docházím k němu.

krystalka
20. únor 2018

@tete20 - nevím, jestli musí....většina asi bere....ale zvážila bych, jestli je to zubař vhodný i pro děti, jestli má k nim dobrý přístup apod...někteří zubaři jsou vhodní spíš pro dospělé, jiní to dobře umí i s dětmi....my chodíme všichni k jedné zubařce celá rodina, chodíme tam vždycky na jeden termín najednou 🙂, ale byli jsme poprvé se synem asi ve 2 letech, po dohodě se zubařkou....on měl totiž první zoubek až ve 13 měsících a i potom lezly pomalu, takže říkala, že stačí kolem těch 2 let...dneska mu bude 10 a zatím žádný kaz, naštěstí 🙂

blahova_andrea
20. únor 2018

no já si myslím, že nemusí, ale jistě to nevím. ne každý lékař si troufá na děti. to je přeci jen jiná disciplína. za nás byli zubaři vyloženě dětští a pro dospělé. většina oborů je takto rozdělená a specializovaná. pokud tvůj odmítá vzít dítě, tak bych prostě hledala jinde. hádat se a cpát ho tam násilím neudělá ve výsledku dobře nikomu z vás tří 😉

terulin
20. únor 2018

Myslím, že nemusí. Táta měl v ordinaci dětí, které jiní doktoři nechtěli. A většinou,ti co nechtějí, vědí proč, ne každý má náturu,aby si získal dítko bez pláče. Fakt je lepší někdo,kdo to s dětmi umí. Aspoň nezadělá dceři na strach v dospělosti.

kepu
20. únor 2018

Taky si myslím že nemusí a dítěti bych hledala dětského zubaře ...

terez225
20. únor 2018

Můj zubar vzal i dceru v roce a půl ( pomalý růst zubu) je to teda chlap a první jsem se s nim samozřejmě domluvila. Neměl s tím problém. Z první návštěvy jsem měla strach ale když tam dcerka předvedla parádní hysterak a pusu otevřela po 10 minutách tak se smáli a nakonec dostala í zvířátko a byli na ni opravdu moc hodní. Takže asi záleží na zubaři konkrétně no 😊

whocares
20. únor 2018

Nemusí, zavolejte. Můj syn byl poprvé v roce a půl u jiné než já, ta moje pro děti není ideální

astyna
20. únor 2018

já jsem našla dětského zubaře a chodím k ní taky 😀 poprvé jsme byli dneska - syn 2r4m a úplně v pohodě, doma ale nacvičujeme.