Musí mi můj zubař vzít k sobě i mou roční dcerku?
Dobrý den, musí mi můj zubar vzít k sobě i mou dcerku? Má rok, chci sní zajít. Kamarádka říkala že mi ji musí vzít také když jsem matka a docházím k němu.
no já si myslím, že nemusí, ale jistě to nevím. ne každý lékař si troufá na děti. to je přeci jen jiná disciplína. za nás byli zubaři vyloženě dětští a pro dospělé. většina oborů je takto rozdělená a specializovaná. pokud tvůj odmítá vzít dítě, tak bych prostě hledala jinde. hádat se a cpát ho tam násilím neudělá ve výsledku dobře nikomu z vás tří 😉
Myslím, že nemusí. Táta měl v ordinaci dětí, které jiní doktoři nechtěli. A většinou,ti co nechtějí, vědí proč, ne každý má náturu,aby si získal dítko bez pláče. Fakt je lepší někdo,kdo to s dětmi umí. Aspoň nezadělá dceři na strach v dospělosti.
Taky si myslím že nemusí a dítěti bych hledala dětského zubaře ...
Můj zubar vzal i dceru v roce a půl ( pomalý růst zubu) je to teda chlap a první jsem se s nim samozřejmě domluvila. Neměl s tím problém. Z první návštěvy jsem měla strach ale když tam dcerka předvedla parádní hysterak a pusu otevřela po 10 minutách tak se smáli a nakonec dostala í zvířátko a byli na ni opravdu moc hodní. Takže asi záleží na zubaři konkrétně no 😊
Nemusí, zavolejte. Můj syn byl poprvé v roce a půl u jiné než já, ta moje pro děti není ideální
já jsem našla dětského zubaře a chodím k ní taky 😀 poprvé jsme byli dneska - syn 2r4m a úplně v pohodě, doma ale nacvičujeme.

@tete20 - nevím, jestli musí....většina asi bere....ale zvážila bych, jestli je to zubař vhodný i pro děti, jestli má k nim dobrý přístup apod...někteří zubaři jsou vhodní spíš pro dospělé, jiní to dobře umí i s dětmi....my chodíme všichni k jedné zubařce celá rodina, chodíme tam vždycky na jeden termín najednou 🙂, ale byli jsme poprvé se synem asi ve 2 letech, po dohodě se zubařkou....on měl totiž první zoubek až ve 13 měsících a i potom lezly pomalu, takže říkala, že stačí kolem těch 2 let...dneska mu bude 10 a zatím žádný kaz, naštěstí 🙂