icon

Po vysazení antikoncepce nepřišla menstruace

eldudova
24. říj 2017

Holky jak jste naucili sve ditka spat v postylce samotne?
Dcerka mela rok,je jeste kojena,usina u prsa.momentalne ji rostou stolicky,takze veskery rezim je ta tam. Posledni tyden odmita spat sama, v postylce vubec ( to tak max.3/4h kdyz ji tam prendam v uplne vytuhnutem stavu a to ted nejak nejde). Tak skoncila zase se mnou ve velky posteli,ale za podminky,ze jdu spat s ni. Tata se odstehoval do obyvaku,protoze se vsichni se psem a kocourem na jedne posteli nevyspim. Nemuzu ani vstat,to se hned vzbudi jak naky policajt a zacne brecet.kdyz si zase lehnu lehne taky a j klid.jenomze ja potrebuju pracovat a o partnerskem zivote ani nemluvim.ten nam znicila snad uplne...
Je to strasnej mamanek,nemela to od narozeni lehke proto jsme si ju trosku rozmazlili.babicky daleko a tata chodi z prace nejdriv v 21h.takze spolu travime fakt 24h denne.
Vyrvavaci metoda mi prijde docela drasticka,ale nekdy jsem uz fakt v koncich. A nevim jestli je ted vhodna doba ji zkouset,kdyz se ji tlaci stolicky...
Pres den spi bud v satku nebo v jedoucim kocare max hodinu.(kolem 1-3h jak kdy).vstava v 8-9.30.
Diky za vase rady a zkusenosti!!

Strana
z2
normalnimatka
28. říj 2017

no, ta metoda hlavně naučí dítě nespolíhat na svoje rodiče...dítě zjistí, že je to rodičům trochu u zadnice, že ho děcko potřebuje a volá.

mr_falko
28. říj 2017

@eldudova dekuju za podporu, mam pocit, ze bychom potrebovali Calgel tak v 0,5l baleni 😀

luckylee
28. říj 2017

@normalnimatka souhlasim.Je fuk jak si to obhajuji...pry kontrolovane.Kontrolovany plac.Cim to ze mi je vzdycky z takovych diskuzi zle.😬

eldudova
autor
2. lis 2017

No me se to "kontrolovane" taky moc nezda. To vize,ze jsem metodu cetla a pozitivni a negativni reakce rodicu rozvyri vsechny diskuze.
Ja asi nemam srdce na "studeny odchov" a chodit za placicim miminkem a ani si ho nepochovat a zase odejit pryc. Takze bych ani tu metodu nevydrzela dyl jak 3hodiny...
postylku jsme prirazili zpet k posteli a je to trosku lepsi. No a na svet ji vykoukli zabposledni 2dny 3novy zuby :/ a dalsi jsou v rade

Strana
z2