icon

Počůraný, pokakaný... 4 roky. Jak tento zlozvyk odstranit?

e_v_k_a83
4. únor 2021

Ahoj maminky, resim curaci a nekdy i kakaci problem 4 letaka.Kluk je to chytry, rozumny ale co se tyce "potreb", hruza. Vecne je pricurly ci pocurany. I se pokadi. Krouti se ale mnohdy nejde. Je to tak 50 na 50, nekdy uspech, jindy katastrofa. Chodi do skolky a tam kazdy den prebiram sacek se spinou... ucitelky jsou hodne, snazi se ale co platne, on nechce. Kolikrat se tomu jeste usmiva (nejaky projev vzdoru?). Doktor i ucitelky se shoduji, ze to ma v hlave. Posledni dny, ktere byly procurane a pokadene je na nej vyvíjen tlak ze vsech stran. Doma ho honim na zachod, uz jsem na nej neprijemna a razna, i se mi stane, ze vypenim a dostane na zadek. V globale se jedna o dlouhodoby problem, nevzniklo to najednou, z nejake priciny (skolka, sourozenec, stehovani), doma je vse ok. Jde mi o to, najit zpusob jak tento zlozvyk odstranit a zaroven jej adekvatne zatizit, at proste ten tlak neni jeste kontraproduktivni. Dekuji.

Strana
z2
honatko092
6. únor 2021

Dost se mi líbí tento článek: https://www.nevychova.cz/blog/nejjednodussi-ota... Zatím to mám načteno jen teoreticky, zkušenost nemám, ale třeba ti to pomůže najít se synem nějakou cestu. Držím palce!

Strana
z2