icon

Podvod ve školce

makronka222
12. zář 2016

Mš Korálek Dobřejovice

Ahoj holky,

teda mam vztek, desny vztek!
Skolky jsou narvane, to vime vsechny, ze se dejou cachry machry jsem netusila. posledni 2 deti co byly na listine v mš nevzali kvuli klukovi, ktery v miste nema ani TP, jen je tam protlacila jejich znama jedna z ucitelek, dite je zivy/nevychovany tak jim da vic prace, nevzali diky nemu tedy deti 2. Nemam padny dukaz az na drby z okoli, ze to je pravda. Jeho mama ma kadernictvi na zahrade a jde tam jen kdyz ji nekdo 1× za den zavola, jeji muz take pracuje v dome na co tedy chteli skolku??? Nemaji zadnou kolbenku jako ja, a ze diky ni ted budu platit soukromou na kterou skoro nemam. Podle ic jsem zjistila ze TP ma nekde 20km od skolky, takze logicky predpokladam ze dite tam bude hlasene take, jde proti tomuhle nejak bojovat? Neco sepsat? Meli jsme slibeno jak nas vezmou vsechny jelikoz vic 3r decek se neprihlasilo.
Ale asi neudelam nic ze jo:( dekuji alespon za zpoved ...

Strana
z2
pabka
12. zář 2016

@verusche u nás vloni nevzali asi 40 deti, kdyby vsechny vzali po schůzce s ředitelkou, musí zdvojnásobit svoji kapacitu 🙂

verusche
12. zář 2016

@pabka samozřejmě, že to nejde u všech, ale pakliže vypadlo dítě těsně pod čarou a ve školce místo je, tak je vezmou 🙂

pav_la
12. zář 2016

Zakladatelko, chápu, te jste naštvaná, ze vám nevzali dítě do školky. Doporučuji stejně jako pisatelky nade mnou odvolání. Co nechápu, je, ze vaše rozhořčení je podloženo pouze klepy a drby. Chlapečka ani jeho rodinu zřejmě neznáte, ale víte, ze je chlapec nevychovany a skolku vlastně ani nepotřebují. Ať žijí drby! A to, ze jste na základě těchto informací zveřejnila název školky, to byste si mohla docela zavarit.

pabka
12. zář 2016

Kritéria školek jsou různá, každému rodiči vyhovují jiná a zda se mu spravedlivé neco jiného, nez jinému rodiči. Tak to je. Ale důležitá jsou fakta a ne "jedna paní povídala". A to by si mela zakladatelka nejprve ověřit.
Osobně by se mi moc nechtělo dávat dítě tam, kam jsem to řešila soudně, ale to jen na okraj a jen můj postoj.

tulikiss
12. zář 2016

To ze rodice maji nekde trvale bydliste neznamena, ze ho tam ma i dite. Ano je mozne dite ucelove prehlasit k pribuznemu, aby se dostalo v miste do skolky. Nejdulezitejsi jsou kriteria prijimaciho rizeni a ty musi byt znama predem a jasne dana. V pripade ze by p. reditelka nepostupovala podle techto kriterii, v tom pripade jde o zneuziti pravomoce. Jde o klasicke spravni rizeni ktera se ridi spravnim radem a p. reditelka zde zastupuje skolku a je povinna se ridit kriterii. Promluvila bych si s reditelkou, pokud bych nedostala uspokojive odpovedi, kontkatovala bych zrizovatele skolky(vetsinou obec).

pabka
20. zář 2016

@makronka222 Docela by mě zajímalo, jak to dopadlo? Byli jste se zeptat nebo jak se věc dál vyvíjela??

Strana
z2