Potřebujete žádanku na logopedii pro dítě?
Ahoj, dneska učitelka ve školce řekla, že máme zvážit logopedii. Nevíte, jestli potřebujeme zadánku od Dr nebo jí můžu objednat normálně?
Děkuji 🙏🏻
zalezi, kam pujdete. My s dcerou zacaly jako prvni navstevovat soukromou logopedii a zadnou zadanku po nas nikdo nechtel vsechny lekce jsem platila.
Pokud chceš jít na pojišťovnu a nemuset lekce platit, tak určitě žádanku. Ideálně si první někde domluvit termín a pak pediatru poprosit o žádanku, ať Ti žádanka nepropadne skrz termíny ;)
Pokud chces,abys na logopedii nic neplatila,tak musíš mít zadanku od pediatra.
Žádanku potřebujete, pokud si to chcete hradit sami, tak bez žádanky.
@pavluska82 Žádanka pravděpodobně hned tak nepropadne, my jsme nastupovali rok a půl po jejím vydání, upozorňovala jsem na to a prý je to úplně jedno.
Objednej se, čekačka je stejně min. 1/2 roku. Žádanku řeš, než tam půjdete. Vždyť se můžeš při objednání zeptat, ne?
@ruzova_pastelka To nevím, nás zase pediatra upozorňovala, ať si radši přijdeme pro žádanku až budu vědět konkrétní termín první prohlídky. Ale upřímně netuším a neřešila jsem, jak dlouho je žádanka platná.
@pavluska82 Já taky ne 😃 Ale prošla nám teda fakt dlouhá pauza a prý normálka, čekací doby a rok uteče jako nic...
Nejdří někoho sehnat, pak bude dost času skočit pro žádanku 🙂. Leda bys měla cestu kolem pediatričky, pak vyzvednout žádanku.

Ano, dle mých zkušeností, zadanku.