icon

Potřebujete žádanku na logopedii pro dítě?

24. led 2025

Ahoj, dneska učitelka ve školce řekla, že máme zvážit logopedii. Nevíte, jestli potřebujeme zadánku od Dr nebo jí můžu objednat normálně?
Děkuji 🙏🏻

skororozvedena
24. led 2025

Ano, dle mých zkušeností, zadanku.

babka
24. led 2025

zalezi, kam pujdete. My s dcerou zacaly jako prvni navstevovat soukromou logopedii a zadnou zadanku po nas nikdo nechtel vsechny lekce jsem platila.

pavluska82
24. led 2025

Pokud chceš jít na pojišťovnu a nemuset lekce platit, tak určitě žádanku. Ideálně si první někde domluvit termín a pak pediatru poprosit o žádanku, ať Ti žádanka nepropadne skrz termíny ;)

squezy
24. led 2025

Pokud chces,abys na logopedii nic neplatila,tak musíš mít zadanku od pediatra.

palja
24. led 2025

Žádanku potřebujete, pokud si to chcete hradit sami, tak bez žádanky.

ruzova_pastelka
24. led 2025

@pavluska82 Žádanka pravděpodobně hned tak nepropadne, my jsme nastupovali rok a půl po jejím vydání, upozorňovala jsem na to a prý je to úplně jedno.

1pomnenka
24. led 2025

Objednej se, čekačka je stejně min. 1/2 roku. Žádanku řeš, než tam půjdete. Vždyť se můžeš při objednání zeptat, ne?

pavluska82
24. led 2025

@ruzova_pastelka To nevím, nás zase pediatra upozorňovala, ať si radši přijdeme pro žádanku až budu vědět konkrétní termín první prohlídky. Ale upřímně netuším a neřešila jsem, jak dlouho je žádanka platná.

ruzova_pastelka
24. led 2025

@pavluska82 Já taky ne 😃 Ale prošla nám teda fakt dlouhá pauza a prý normálka, čekací doby a rok uteče jako nic...

merope
24. led 2025

Nejdří někoho sehnat, pak bude dost času skočit pro žádanku 🙂. Leda bys měla cestu kolem pediatričky, pak vyzvednout žádanku.