icon

První úsměv miminka. Kdy?

lucy..
19. čer 2008

Ahoj holky, zajímalo by mě, kdy se na vás začli vaši drobečkové poprvé usmívat. Já mam 6-ti týdenního chlapečka a zatím jsou tam jen malé náznaky, ale na pořádný úsměv stále čekám. Už se na to strašně těším. 🙂

Strana
z2
berynka
27. čer 2008

První úsměv byl na mě 😵 ve 4 týdnech.

licina
4. srp 2008

My se ze spaní sice smějeme, ale vědomě zatím ne....
Tak jsem z toho nervózní....

emjee
4. srp 2008

licina • 1d • Dnes v 09:38
Ahoj maminy,
mám 3 měsíčního Kubíka (narozen dřívm korigovaný věk7 týdnů), nevíte, kdy by se mělo mimi poprvé usmát???
A jak poznám, že mě mimi vnímá???
Když na něho mluvím, tak se kouká po okolí....

lucy.. • 1d • Dnes v 09:57
Ahoj Lici, pred casem jsem toto tema zakladala taky 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea... Nas Lukasek je o 3-tydny drive a zacal se smat kolem 7-tydne, ale mrkni do diskuze, nektera mimca se zacla smat treba az ve 3. mesicich 🙂 Tak neboj, on zacne.Taky jsem na to porad cekala, protoze nekomu se smeji uz od 4-týdnu.... Bylo to najednou ze dne na den, zacal se vic zajimat o osoby, hracky...Tak preju at te obdari usmevem co nejdrive 😉

andulka4 • 1d • Dnes v 10:38
Ahoj Licinko 😀
Jak se vám daří....příjdeš se za náma kouknout do Nedonošeňátek? Už několikrát jsme tě vzpomínaly 😝

Jo a David se začal smát když mu bylo okolo 12ti týdnů...korigovaný měsíc

lacherka • 1d • Dnes v 11:05
můj Míša se začal usmívat kolem 6-7týdne napřed takový nejasný a v tom 7 týdnu už jako kdyby se řehtal a dělá u toho zvuky, kamarádce se malá smála prý od 3týdnů,takže je to asi hodně individuální, ted když má 8týdnů už se zajímá o hračky, sice na ně nesahá,ale kouká po nich a pozoruje a něco si žvatlá

lacherka • 1d • Dnes v 11:07
a jak tu některé píšou, že se miminka usmívají ze spánku už v porodnici, tak to jsme měli také,ale to mi bylo řečeno,že to se nebere jako úsměv, že to jsou tiky miminka ze spaní.

maakule • 1d • Dnes v 11:28
Je to opravdu individuální, naše malá se smála až asi od dvou měsíců, ale zato se teď směje skoro pořád a bratrova holčička, narodila se o 2 měsíce dříve a teď jí je 2,5 měsíce (korigovaný věk 3 týdny), tak ta se už usmívá, zatím jen na rodiče, ale už se usmívá. Urcitě to bude brzy, neboj

agness02
4. srp 2008

náš chlapeček se usmíval taky ze spaní už v porodnici, ale ten pravý úsměv byl až po 5 týdnech a smál se na medvědy na kolotoči 🙂 jinak teď se směje i nahlas a to je teprve paráda 😀

Strana
z2