Jak odstranit bradavičky na víčkách?
Dobrý den, máte zkušenost s odstraněním drobných bradaviček v očním okolí? Kam se obrátit? Lze řešit doma svépomocí? Chytla jsem to kdysi při zkoušce líčení u vizážistky. Děkuji.
Kolem očí bych se doma na vlastní pěst do ničeho nepouštěla, to bych si zašla na oční. Na jiném místě bych to klidně řešila svépomocí doma.
Manžel byl na očním, MUDr. mu místo lokálně umrtvila a pak fibrom upálila. Doma bys ho mohla maximálně kroutit či podvázat vlasem, abys mu vzala přívod živin a on pak upadne, ale dojít na oční mi přijde prostě jednodušší a estetičtější, protože když ten fibrom doma uškrtíš, tak má tendenci se jakoby nafouknout a to asi úplně není žádoucí takhle na oku...
@optimistic
Také jsem byla na očním, tehdy v Gemini. Vypalivalo se to laserem. Cena byla kolem 1000 kč.
@optimistic
Také jsem byla na očním, tehdy v Gemini. Vypalivalo se to laserem. Cena byla kolem 1000 kč.
@luhana muj ocar mel taky v ceniku 500 myslim, kdyz jsem mu to chtela zaplatit, tak me rekl, ze to bylo prece ze zdravotniho duvodu a mrkl na me, ze je to vyrizene..
Může to být i milie.
@optimistic
@luhana Děkuji za zmínění konkrétního pracoviště 🙂 Byla jste tam spokojená?
@luhana Děkuji za zmínění konkrétního pracoviště 🙂 Byla jste tam spokojená?
@optimistic
Ano. Už je to několik let, tak si to moc nevybavuji. Co si vzpomínám, bylo to rychlé, bezbolestné. Na tři návštěvy - 1. konzultace, 2. zákrok, 3. kontrola. Pak jsem s tím neměla moc na slunce, kvůli pigmentaci. Budu muset časem jít ale znovu, už se mi udělali další. Mě se to tvoří po prodělaných virózách.

@optimistic myslis takove vyrustky na kuzi, fibromy? Pokud je to u oci, tak na ocnim - taky jsem byla, pan doktor necim vypaloval, uz je to tri roky a zatim se mi dalsi neudelaly.. Prave jsem se tehdy na to ptala na chirurgii, kdyz mi odstranovali znamenko a tam mi rekli, ze na ocnim... a nepouzivat kolem oci takove ty pripravky z lekarny na odstraneni fibromu.. Nakonec jsem to mela zdarma, pod odbornym dohledem 😉