Jak řešit odmítnutí kadeřnicí a pokutu za zrušený termín?
Ahoj holky, prosím o radu. Byla jsem objednaná ke kadeřnici ale stalo se, že mě profoukla klimatizace kterou špatně snáším. Kadeřnici jsem to ze slušnosti řekla. Můžu přijít, chci přijít, mám hlídání a nejsem nějak extra nemocná, nekašlu, jen mě škrábe v krku, vzala bych si roušku ale kadeřnice mě odmítla a chce zaplatit 1200,- za ušlý zisk.
Všichni radí, ať se na to vykašlu ale svědomí mi nedá. Jediné co mi vadí je, že mám hlídání, můžu přijít a byla její volba termín zrušit. Nejdříve napsala, že je to na mém uvážení jestli přijdu a nakonec mi řekla, že raději ne. Je pravda že jsem to dala vědět jen jeden den dopředu. Nikoho nechci okrást.. prosím o rady, jak by jste se s tím popasovaly vy. Prosím bez urážek, nikdo neříká, že to nezaplatím. Teď když bude chřipková sezóna a někdo si odkašle, vyhodí ho a bude po něm chtít ušlý zisk?
Slíbila že se ozve, odpovídání není její silná stránka.
Mám kamarádku která by šla místo mě ale nikdo se neozval a večer jsem jí nechtěla otravovat kvůli dětem. Prostě příště nebudu brát žádné ohledy, nak*dila jsem si do bot.
Nevím co mám dělat...jak by jste to udělaly vy?
kasli na to a nepitvej se v tom. Moc o tom premyslis a zbytecne si sypes popel na hlavu. Ano pokuty hodne salonu ma a byla bych pro kdyby jsi opravdu neprisla neohlasene apod ale kdyz to zrusila ona tak bohuzel, na pokutu nema narok. Kasli na ni
@ileni Omlouvám se, reagovala jsem na utekly výdělek a nekoukla se pořádně na autora, hádat se nechci, spíš se furt snažím ospravedlnit sama před sebou protože v něčem kadeřnici chápu a za něco bych jí poslala někam
@anonym_autor proc se ospravldnujes sama pred sebou? je to krava co si chce nahnat prachy a vybrala si na to tebe
Otřesné chování ze strany kadeřnice..vůbec bych ji už neřešila, nezaplatila, zablokovala a našla si jinou kadeřnici..🤦
Děkuju holky 🌻🩷
To znám moc dobře – ty neohlášené storno poplatky a přemrštěné ceny na místě bez předchozího varování dokážou pořádně potrápit nervy. Mám známého, programátora, který právě vyvíjí službu podobnou Booking.com, ale speciálně na kadeřnictví, manikúru a masáže tady v Česku. Žádné vymyšlené pokuty a překvapení ve formě trojnásobné ceny nehrozí, vše uvidíte dopředu a na termín se můžete rezervovat online během minuty. Až to bude hotové, ráda sem na fórum hodím odkaz, kdybyste rády vyzkoušely. 😊

@ileni Omlouvám se, reagovala jsem na utekly výdělek a nekoukla se pořádně na autora, hádat se nechci, spíš se furt snažím ospravedlnit sama před sebou protože v něčem kadeřnici chápu a za něco bych jí poslala někam