Jak zakrýt začínající šediny bez chemické barvy?
Ahoj všem. Máte někdo tip, jak zakrýt začínající šediny? Mám je jen v jednom "hnízdě" celkem hustě zbytek hlavy nic. Barvit chemickou barvou celou hlavu nechci. Zkoušela jsem pudr od Palette, sprej Réell'e a příšernost. Kdyby to šedivělo všude rovnoměrně,tak to asi neřeším, ale tohle se mi nelíbí.

Ja se teda barvim ale kdyz nekam jdu a mam tp uz hrozny tak pouzivam takovej sprej na sediny a s tim su spoko. Takovej tyrkysovej obal to má
@hanka_12345 ja mela prave sprej od reell'e tusim a nedelal vubec nic...sediny zustaly a vlasy byly na omak uplne hnusne, lepive, hrube
@mimco s kvalitnim kadernikem si u nas nejsem jista, jednou za rok az 3 roky se necham ostrihat a nikdy nejsem spokojena, porad hledam, mamka jich taky par v okoli vystridala skrz barveni a nakonec skoncila s domacim barvenim, protoze ty od kadernice se ji hodne vymyvaly, odstiny byly tmavsi nez chtela,atd, s casem je to narocne, mam 2 male deti, 3 se narodi v lete, hlidani zadne, chlap pracuje denne od pul 9 do min 7 vecer
Máš jen dvě možnosti, buď ten šedivý pruh vlasů vezmeš na milost nebo se budeš každý měsíc barvit, protože přeliv se na šedinách vymývá, nedrží. Melír na šedinách také nedrží, je to takový maskovací manévr.
@lobella ja ti bqpisu IP, znqcky mi to tu maže
@zanett "9 uzivatelek s mym prispevkem souhlasi, takze..." Takže nic, nic to nemění na tom, jak jsem svůj komentář myslela a že ty sis ho opět přebrala po svém. Ty máš všeobecně problém porozumět mým komentářům a mě už unavuje, jak mi pak vkládáš neustále do úst něco, co jsem vůbec neřekla.
Odpověď jsi dostala, teď už víš, že to nejsou žádné zkratky, ale názvy suplementů a s tou informací si nalož, jak uznáš za vhodné. Já mám rozhodně lepší plány na víkend, než tady řešit tvé pošramocené vnímání mých komentářů...
Pěkný víkend.
Najit si dobreho kadernika a lehce promelirovat konturu a zbytek do ztracena. Takova navsteva muze byt jednou za pul roku, kdyz je to dobre udelane.
Neco takoveho https://therighthairstyles.com/gray-blending-fo...
@slecnami hlavně ne 😱 trhat!
@mimco jestli jsi z okoli Boleslavska, muzes doporucit🙂 vlasy se mi trosku vlni, ale mam je stejne nonstop v culiku, drdolu, jsme hodne aktivni, i ted v 6.mesici jezdim na kole, behame na hristi, ucim starsi na bruslich atd...bohuzel s tim casem je pro me nerealne co mesic nekde sedet u kadernika byt jen pul hodinu, protoze proste decka mam dat kam? Babicky nehlidaji a chlap je od rana do vecera v praci, ve skolce je jen starsi a to jen dopo
@lobella nejsem, bohužel, ale když hodíš do placu místní komunity na fcb dotaz na super kadeřníka, jistě se ti někdo ozve.
Ad čas, já chodím cca 1x za 4 měsíce, hlídání pouze můj muž, taky je vytížený, ale nejde to jinak, než mu oznámit termín a čas a prostě hlídá, tečka!
Udělá si ten čas, moc toho člověk po něm nechce, takže by ho ani nenapadlo mě nevyhovět👍
@lobella Souhlasim s @mimco ohledne te organizace. Ja od te doby, co mam dite, taky chodim ke kadernici mene casto - za svobodna/za bezdetna jsem tam chodivala kazdych 6-8 tydnu. Tech penez a toho casu, co jsem tam nechala! Ale je fakt, ze vlasy jsem tehdy mivala porad jako novy, ale ted uz by mi bylo lito jak casu, tak penez. Takze ted chodim taky tak jednou za 4 mesice (ja mam tedy blond meliry ve svych velmi svetle hnedych vlasech, takze odrosty nejsou takovy problem) a manzelovi dostatecne dopredu oznamim, kdy pujdu zase ke kadernici, at si to v praci zajisti a hlida syna. Protoze kdybych si to takhle nezaridila, nedostanu se ke kadernici ani jednou za rok. Je ale dulezite se neptat, nybrz to oznamovat.
@lobella tak ja chodim ke kadernici bud o vikendu nebo ve vsedni den navecer, ale ziju v Praze a tady je ta oteviraci doba v salonech mozna trochu jina, nez v mensich mestech v regionech. Kdyz jsem objednana napr. ve vsedni den na 17 hod, tak holt musi byt manzel nejpozdeji v 16.00 hod doma z prace, aby mohl hlidat a ja v klidu dojela do salonu. Jinak chodi domu kolem 19 hod. Ale holt prace neni alfa omega vseho byti, proste jednou za cas si to musi zaridit. Chlap, ktery si to nechce zaridit, ma zustat svobodny a bezdetny.
Jo, a tri hodiny tam stravim, kdyz jdu na melir (cela hlava) a strih. Pokud pujdes na jinou proceduru (castecne obarveni), tri hodiny tam nestravis ani nahodou. Zase prece neni mozny, aby sis nemohla ani jednou za nekolik mesicu odejit ke kadernici, ne? Jsi zena, nikoliv robot. K zubari a k lekarum asi taky chodis, ne?
Byt tebou bych jeste zvazila moznost kadernice, ktera by dojela k tobe domu. Spousta kadernic to tak dela od kovidovych dob. Bude to asi trochu drazsi (bude chtit asi proplatit cestu), udela ti to doma trocgu neporadek, ale v nouzi nejvyssi, proc ne? Kdyz pohledas nekde na internetu, urcite bys nekoho nasla.
@lobella on pracuje 16 hodin denně?
Můj kadeřník mě vezme klidně v 17:00.
Hele v klidu, já tě nikam nenutím jít😂…
Muž je osvč, takže si odejde, kdy se mu zachce. Resp., svůj pracovní program si plánuje sám.
Každý to má doma jinak a děti nemám sama se sebou, abych s nima byla 24/7 sama a nemohla mít ani 1x za 4 měsíce 2 hoďky pro sebe, i tak to je žalostně málo…
Existuje spustu barvicich masek...
Maria nilla i jine v drogerce ... proste napatlas kdyz budes mit cas , vlasy to nenici ...
Muzes to dat 1x do tydne i 1x do mesice
@lobella jo a ta maska ti vydrzi urcite na vicekrat... ;) to se vubec ceny neboj ;)
@zanett tsk tady kadernice konci v 16-17 hod, max v obchodavich maji dele,ale tam ty recenze maji hrozne, jinak zubar a jine doktory, proste jdou decka se mnou, kdyz to jinak nejde, ale doktory se snazim domlouvat hned na pul 7 az 7 rano, abych se vratila nez pojede chlap do prace
@veronicka89 dekuji, urcite se podivam
@lobella omlouvam se, ze odbocuji od tematu, ale neda mi to; pises, ze manzel je od 8.30 do 20.30 hod v praci. On je kazdy den pryc 12 hodin?😲 Tak to predpokladam, ze ma mimoradne nadstandardni plat (kdyz ma taky nadstandardni pracovni nasazeni) a v tom pripade by mu asi vubec nevadilo, kdyby sis ZAPLATILA hlidani na dobu, kdy budes u kadernice. Promin, ale ackoliv tveho manzela neznam, jsem na nej nastvana - protoze se to zda byt jeden z tech chlapu, ktery za praci schova vsechno a zenska at si poradi, jak umi, on prece vydelava, tak je to polobuh.
Jaky mate rodinny zivot? Manzelstvi? Komunikaci? Jsi stastna? Predpokladam, ze kdyz cekas treti dite, tak jsi to tak asi chtela, ale ja bych ho hnala! To by se mu tak hodilo, aby on nemusel nic, 'jen' pracovat a zenska aby obstarala vsechno od A do Z. Chapu, ze o tomhle diskuze neni, ale moje mama presne z tohoto duvodu odmitla mit treti dite (i kdyz otec by byval chtel); protoze na vsechno byla sama a otec pouzivalvymluvy na praci jako univerzalni odpoved na vsechno.
@zanett
Ahoj, mozem sa opytat? Ty uz mas tiez par sedin a kryjes to tym melirom? Teda svetlo hnede vlasy a blond melir?
Jak dlho ti to vydrzi bez toho,aby bolo vidno prve sediny?
Viem,ze sme zhruba v rovnakom veku,tak preto sa pytam na ten melir.
Si spokojna?
Fotku do IP mi asi neposles,uz ta Trochu poznam 🤣.
@zanett
Ja by som si cas spravila aj kazdy mesiac, pretoze cas cloveka nema,cas si clovek spravi.
Ale presne, tych prachov co by tu vo Fr cloveka nechal, to by mi bolo luto.
Tak chodim tiez pomenej,ale chodim a kupujem kozmetiku na vlasy vylucne od nich.
Minule mi tam nejaka Brazilka radila taku farbiacu spiralu na rychle prekrytie sedin a ja uz som videla,jak mi chlap hrabne do vlasov a vytiahne odtial hnedu ruku jak od h...
Alebo ze si tym zasvinim postelne pradlo.
Ja som trochu jak Bridget Jones 🤣
Ale jak nudzovka n'a vecer mozno dobre.
@zanett ty jo koukam na tu prestrelku s miryp a prijde mi ze vycolavas stres kde vubec neni ...
NT myslim si ze na Mk vime co je
Vitaminy taky a google mam takze najit si co je : MK-7, P-5-P neni problem kdyz bych to chtela pouzivat. Jenomze ja to nechci takze je mi to jedno...
Nevidim nikde ze by nekdo stal o debatu pouze s akademickym vzdelanim a uz vubec ne s povysovanim ;) ....
Jo a k autorce , hoď deti obcas chlapovi a užij si svůj den , možná že i sedin bude méně;)

@lobella jsi mladá, promiň, pokud tedy ve 32 letech nechceš chodit s šedinami, není nic lepšího, než si v okolí najít kvalitního kadeřníka, který pracuje s kvalitníma přípravkama a svěřit se jemu, doma bych neexperimentovala, ne s vlasama. Minimálně ti poradí a obarví tě tak, aby to vypadalo přirozeně.
Já takového mám, vlasy mám na svůj věk v top stavu, dává mi jen přeliv, vlasy mám husté, lesklé👍
Samozřejmě, něco to stojí, ale i když je mi přes 40, odmítám chodit jako divoženka🤷♀️