Jak zkrotit nezkrotné vlasy s minimálním úsilím?
Ahoj holky,
je mi přes 30 a za tu dobu jsem nedokazala pochopit, jak “zkrotit” své vlasy. Mám dlouhé a husté. Bohužel mám víc vrstev a vespodu mám vlnité a nahoře rovné.
Pokud jim nevěnuji po mytí alespon pul hodiny(nemám pul hodiny s malým dítětem😁) a nefenuji přes kulatý kartáč, vypadám pak jak Hagrid 🙂)
Začala jsem používat tužidlo a olej, je to sice lepší ale furt nic moc.
Holky co máte podobný “problém”, jak si vlasy udělat hezké, aby všude netrčely… jedna vlna sem jedna tam 🙂
Nebo jaký typ sestřihu by mi pomohl?
Budu moc ráda za jakoukolik radu❤️❤️❤️
@kitty_cat34 pokud je spodek vlnitý, je vlnitý i vršek, jen se natáhne, protože leží na tom všem.
Zkus v DM radu na kudrnaté vlasy, mají vše a za dostupné ceny, pokud nechceš hned investovat, umyj to, dej přípravky a vysuš podle návodu pro kudrnaté vlasy. S zjistíš, že máš krásné vlasy. Pak to chce i dobrou kadeřnici, která to umí ostříhát, aby to pravé neleželo na sobě a mělo to objem i tvar
Mas vlnite vlasy. Kulatym kartacem je narovnavas a uhlazujes, takze pokud na to nemas cas a silu, asi bude na case prijmout sve prirozene vlny 😉 jak se pise nade mnou, urcite cgm a doporucuju najit i kadernici, ktera dela cgm. Jednak bude vedet jak vlnite vlasy ostrihat, a jednak ti muze poradit i s temi postupy do zacatku, aby sis nemusela prijit na vse sama… ale chce to opravdu nekoho kdo se na cgm specializuje a vi co dela 😀
Děkuji holky 🌷cgm vubec neznam, kouknu se na to 🙂
Jednoznačně CGM. Snažíš se rovnat vlasy, které jsou přirozeně vlnité/kudrnaté. Je lepší kudrny podpořit

CGM