Jaké náramky teď nejvíce frčí na zápěstí?
Chci si pořídit něco nového co budu nosit na zapěstí? Co teď tak hodně frčí? Nejvíce vidím buď chytré hodinky nebo korálky. Pandoru znám. Prosím o nějaké nové tipy
Já mám "běžné" stříbrné náramky, co jsem tak různě posbírala k různým příležitostem. Pandora mi přišla vždy trochu jako kýč, který má super marketing. Kámoška nosí náramky z kamenů typu růženín, ametyst, akvamarín, křišťál..., ale jestli to dostatečně trendy, nemám zdání.
Já jsem si teď pořídila obyč od Vuch. Je to řetízkový náramek s ozdobami. Líbí se mi.
Pak ještě pokukuju po náramku Kabbalah. To jsou ty na šňůrce.
Koukám hlavně, aby se mi to líbilo. Tyhle zrovna jsou za pár korun.
Mam slabe stribrne a pak koralky.. ale ty klasicke 1cm mi vadi.. takze mam 4mm.. ty me netlaci, neprekazi..
Hodně vídám kabbalah náramky a moc se mi líbí, také jsem už měla
Nosím převážně náramky na šňůrce
Máte někdo prosím srovnání pandora a jiné značky? Doslechla jsem se, že snad dělá apart něco podobného, co narozdíl od pandory netmavne. Ještě něco takového je?
Děkuji
@blackblue tak já ji třeba mám, žádný koralek jsem si nekoupila, všechno darovane, pro mě má citovou hodnotu 🙏
@veroniquecz však v pořádku, každému se líbí něco jiného, a citové hodnoty k těm věcem s tím souvisí, když bližní ví, co ti udělá radost 🙂

@clarres jeden naramek mam vytetovany, jinak jsem si hrozne oblibila tenoucky decentni zlaty naramek z Alovu. Na ruce o nem ani nevim, nikde se o nic nemlati, nezachytava. Drive jsem sbirala Pandoru, mam sbirku tak za 60-70 tis a nenosim ji uz vubec, protoze me rozciluje, jak je velka, tezka, robustni a porad o neco boucha.