Jaký kolagen?

rozitta
26. zář 2022

Ahoj Holky, berete některá kolagen kvůli lepší kvalitě pleti? Pořád na mě vyskakují reklamy s kolagenem, ale nechci za to dát tisícovku měsíčně. Tak 500,- ale aby to mělo výsledek 😁 díky za vaše zkušenosti 👍

luciebol
26. zář 2022

Je to podvrh. Raději si kupte kvalitní maso a uvařte si vývar 🙈

rozitta
autor
26. zář 2022

@luciebol nee, to nesmí být podvrh, moje veškeré naděje se upírají tím směrem 😅 nemusím vypadat zpátky na 20, jen zpomalit čas 😁 jako, já si také myslím že ty zázračné doplňky za tisíce jsou podvrh, ale jen co se ceny týká. Fungují ale platí se u nich hlavně marketing. Mně stačí zlatá střední cesta, tak na tu se ptám. Jinak dlouhodobé užívání kolagenu je doporučeno i lékaři, tvoří se jen do 25 let. Nemůžu přece pořád vařit vývar 🙈

monika3456
26. zář 2022

@rozitta ne, v žádném případě to podvrh není. Jsou na to vědecké a klinické studie. Hlavně prokázané. Psala jsem vám zprávu🥰 na pleť je vybornej beauty focus colagen z Nuskin.

shak29
26. zář 2022

@rozitta , mrknete na Kolagen od A. Veresovy. Zadny umely srajdy a cena odpovida kvalitě 👌

bereni
26. zář 2022

@rozitta vykasli se na kolagen - vyhodis i tu 500 z okna. Ty radoby studie jsou naprosto neprimy a jeste jsem zadnou nevidela, ktera by se primo zamerila na dany kolagen. Hlavne pozor na ovecky z MLM prodeju a jejich sladky reci plny smajliku🙄🙄🙄. Kvalitni lekar nezaplaceny kvuli nejakemu vyrobku ti rekne na co je kolagen dobry a plet a vrasky to nejsou… Pokud te trapi vrasky smeruj k botoxu, ale opet je nutnost najit kvalitniho lekare, ktery vi jak s nim + samozrejme pece o plet.

rozitta
autor
26. zář 2022

@bereni vrásky zatím ne, jen na sobě začínám vidět, že pleť už není tak hutná jako dřív 🤦‍♀️

drakenn
26. zář 2022

Já užívám z DM a mám fajn vlasy i nehty.
Pleť si udrzuju obličejovou jógou, za mě zázrak! Vyzkoušej

bohumilakupkova
26. zář 2022

Já jsem spokojená s Liftea Collagenova. Taková černá pixla s práškem - ne kapsle (taky myslím vyrábí). Rozmíchaný v mléce chutná dobře a pleť mám po něm opravdu lepší. Teď jsem ho na 2 měsíce vysadila a není to ono. Podle mě to funguje. Pokud ne, tak určitě funguje sugesce. 😃Stojí na netu kolem 500 Kč.