icon

Make-up - s jakým máte nejlepší zkušenosti?

kacuda
9. dub 2019

Zdravím, potřebovala bych poradit, se kterým make-upem máte nejlepší zkušenosti. Potřebovala bych, aby byl krycí a kvalitní. Děkuji za rady.
Katka

makronka222
9. dub 2019

Fenty beauty, super cena, dooost odstinu, staci si koupit podkladovku od sephora znacky, maji to kvalitni... vydrzi snad i 2 dny, je peckovej. Lepsi nez Mac nebo Nars

ah1234
9. dub 2019

Za mňa ak cenovo rozumný tak Born This Way

carbla
9. dub 2019

Tak za mě po vyzkoušení mnoha a mnoha je nejlepší Podkladová báze od Mary Kay - buď matujici nebo rozjasnujici. Pod to nějaký podklad, nakonec zafixovat sprejem a drží cely den a hlavně je jemný, nedělá souvislou vrstvu a je lehký 👍

lachtanice86
9. dub 2019

Moje láska je foundation od MUFE, ale dost záleží na podkladu

tulikiss
9. dub 2019

chce to zkouset, ja se nechala zmerit tim pristrojem co maji v sefore a to co doporucily mi vyhovuje, mam Diorskin Forever

kacuda
autor
9. dub 2019

@makronka222 Je ten make-up tekutý nebo v prášku?

ela_ellie
9. dub 2019

@tulikiss za me nej, pouzivam uz x let a jsem spokojena👍

radullah
9. dub 2019

já mám hodně výrazné kruhy pod očima a dlouhá léta jsem hledala vhodný makeup a jediný který tak dobře kryje a přitom v tom nemám obličej jak pod maskou je od Vichy řada dermablend 🙂

lv
9. dub 2019

MISSHA perfect cover bb - kryje jak make-up, vypadá přirozeně

barbora_rozek
9. dub 2019

Také se připojuju k MISSHE

miba10
9. dub 2019

Astor. Krásně kryje a drží.

zelenaesmolda
9. dub 2019

@tulikiss me tim pristrojem taky jednou merili ale na realnem svetle ten odstin vubec pak neodpovidal

sheru9
9. dub 2019

ja jsem uz dlouho verna loreal true match 🙂

martinka8338
9. dub 2019

Dermacol

janickajana
9. dub 2019

@tulikiss co to stojí prosím, to změření a jak to funguje?

tulikiss
9. dub 2019

@janickajana ja neplatila nic, proste sem prisla do prodejny kde to delaji, pani zrovna mela cas, odlicila me(teda me ne ja prisla nenalicena ale projistotu me prejela) a pak merila pristrojem na cele, tvari a krku a vyjeli ji vysledky a nekolik makeupu, ktere by mely byt ok. pak mi dala vzorek toho co se mi nejvic libit domu, abych si ho zkusila.

kacuda
autor
10. dub 2019

@tulikiss A prosím vás, v které prodejně to dělají?

tulikiss
10. dub 2019

@kacuda ja na tom byla v Brne v Olympii ale kdyz koukam na jejich stranky tak to v nabidce neni tak nevim jestli to nezrusili.

kacuda
autor
11. dub 2019

@tulikiss Tak Brno hodně z ruky. 😉

ela_ellie
11. dub 2019

@zelenaesmolda odstinu je hromada, staci odzkouset ;)

linbrno
11. dub 2019

Bourjois Healthy Mix, dobře kryje a nevypadá jak nátěr na zdi