icon

Mám široké boky. Jak skrýt tento nedostatek ?

hanahruba112
9. led 2021

Mám široké boky a vůbec nevím, jaké oblečení bych měla volit.....

Strana
z2
wladimira
9. led 2021

@hanahruba112 no to asi ničím neskryjete 😬 nepremyslela jste nad zdravou stravou a pohybem ? Nebudete tak muset nic skrývat

drakenn
9. led 2021

Nedostatek? Jak si přišla na to, že je to nedostatek? Široké boky vždy znamenaly znak plodnosti. Udělej si z toho přednost! Nestyď se za to. Každá žena je chválabohu jiná, to jsou naše přednosti.. já osobně mám ke své štíhlé postavě opravdu velké prsa.. všichni čumí, slychavam komenty, v práci mi vždy říkali ta kozatá, kozatice, ptali se, jestli výborně plavu, zda dobře hraju na dechové nástroje 🤪, jestli mám doma dudy..no a co? Ať si kafrají..ber to taky tak..

cuuza
9. led 2021

@wladimira široké boky většinou znamená široká panev v poměru k trupu a ne velký zadek....

zlesaakapradi
9. led 2021

@wladimira Siroke boky nejsou jen o tom, ze by byl clovek tlusty...

julie_balobanova
9. led 2021

@drakenn Naprosto souhlasím !

julie_balobanova
9. led 2021

@hanahruba112 Bude vám slušet oblečení jednotné barvy od pasu dolů (například sukně, kalhoty, punčocháče a boty černé nebo jiné tmavé barvy); rovné prodloužené sako, vesta.

hanahruba112
autor
9. led 2021

@drakenn Děkuji moc za podporu❤

hanahruba112
autor
9. led 2021

@julie_balobanova děkuji vám za skvělou radu. Nikdy nevím co mám kupovat v obchodě, občas se stydím si něco vyzkoušet.

maaaadlaaaaa
9. led 2021

@wladimira opravdu to nemusí být pouze tukem, ale stavbou kostry. Já mám třeba normální váhu, ale boky jako skříň a nestravuji se špatně a jsem aktivní o tom to být nemusí.

meronym
9. led 2021

@hanahruba112 Mrknete sem, jsou tam dobre tipy: https://www.modnipeklo.cz/clanky/postava-typu-h.... A hlavne se nestydte v obchode zkouset, jenom tak prijdete na to, co Vam slusi!

brambora28
9. led 2021

Jak bylo řečeno, volit jedno barevné věci. Nosit kalhoty, rifle či sukně s vysokým pssem, případně šaty v pase zúžené nebo pásek - prostě celkové zvýraznit ten úzký pas 😊 Z každého pro nás nedostatku se dá udělat přednost 😉

brambora28
9. led 2021

Případně až budou obchody otevřené, tak zajít a zeptat se prodavaček, co by Vám doporučily.. Myslím, že třeba Mango, Mohito nebo i Reserved by mohly mít prodavačky trošku přehled co a jak.. Případně pročíst články na netu a podle toho vyzkoušet pak v obchodě 😊

julie_balobanova
9. led 2021

Několik tipů. Bude vám také slušet rovné prodloužené sako.

maaaadlaaaaa
9. led 2021

@hanahruba112 Mám hodně široké boky a dřív mě to štvalo dost, teď to beru jako přednost. Našla jsem se v šatech a suknich typu do A s látkovym páskem v pase. S výstřihem nahoře upnuté a od pasu dolu volné, nejlépe nad kolena ne mini. Nosím i šaty na tělo, ale ne mini, zase nad kolena nebo midi. Co se týká sukní, tak to samé. Tilko nebo triko na tělo a sukně volnější nebo úplná, ale ne mini. Kalhoty jsou pro mě drobet trestem, protože je těžké najít ty, co by seděly v pase i na stehnech dobře. Když sedí na stehnech jak mají, většinou mě v bocích uříznou a to vypadá hrozně. Takže mám pár oblíbených kalhot a těžko se s nimi loučím, protože najít jiné je prostě zase běh po několika obchodech a hodiny zkoušení a hledání. Teď je na to blbá doba, ale až budou otevřený obchody, tak si zkus prostě zkoušet a kombinovat. Za mě když si nevíš rady je skvělý si zajít do nějakého menšího krámku nebo butiku, kde si tě vezme jedna prodavačka na starost a zkouší s tebou. Já si našetřím a vyrazím si tak jednou za rok právě na takové místo, kde už se známe a vím, že mi sedí její styl a umí poradit a hlavně z rádoby nedostatků dělá výhody. 😉 Hodně štěstí ve zkoušení a hledání svého stylu.

raschwa
9. led 2021

@hanahruba112 Ahoj, široké boky je široký pojem. 🙂 Sama jsem se s tím trápila a vím, že si musíš odpovědět, zda jsi silnější + široké boky nebo štíhlá + široké boky, důležité je, zda máš nebo nemáš pas, jak jsi vysoká, jaká máš prsa, jaké nohy. Neexistuje totiž univerzální rada "jak na široké boky". Já třeba moha stavět na pěkných prsou a štíhlém pase, takže výstřihy, obepnuté horní díly a z širší "základny" jsem udělala výhodu. Nahoře pestré, barevné oblečení, dole tmavé, jednoduché, částečně obepnuté. Když budeš mít čas, mrkni třeba na tyto stránky www.supervizaz.sk . Sice už starší články, ale stále platné. Jo a výborná rada je se ve všem vyfotit a doma si to porovnat a pozor, není důležitý jen střih, ale i materiál, i ten přidává centimetry. ☹ A neboj, myslím, že spousta chlapů mám široké boky ráda!

maaaadlaaaaa
9. led 2021
michaela666
9. led 2021

Mám sestru, co z toho udělala spíš přednost. Obě máme rády modu 50. let, takže sebrala odvahu a i se svojí postavou velká prsa, široké boky nosí šaty a sukně áčkového střihu, s vysokým pasem, někdy to zvýrazní ještě nadýchanou spodničkou. Nebojí se výrazných vzorů a barev. Je mi jasné, že někomu přijde jako strašák, ale většinou se za ní otáčejí, chválí a ptají se kde nakupuje...Nezaobírej se tím, co si myslí okolí. Schovávat se v pytlových věcech ti na sebevědomí nepřidá. Každá jsme hezká jiným způsobem, jenom se musíš odprostit od předsudků ostatních a nebát se vybočovat.

drep
9. led 2021

@maaaadlaaaaa teda mírně off topic, ale jaké kalhoty ti sedí (myslím značka)? Jsem štíhlá, mám takovou fakt prototypickou postavu přesýpacích hodin - prsa, štíhlý pas a široké boky (a ne, nemám velký zadek), resp. Pas mám asi 64cm a boky 94cm a kalhoty nejsem schopná sehnat - buď jsou mi dobře v pase a pak mě obepínají a krabatí se na bocích anebo mi jsou přes boky a pak bych se do nich vešla i těhotná a padají mi v pase 🤷‍♀️ Řeším to nošením šatů a sukní a legín, ale i tak bych aspoň jedny padnoucí kalhoty v šatníku uvítala

ada22
9. led 2021

Mam postavu širší boky a užší pas a poslední roky si kupuji džíny u s.Oliver.

misu8
9. led 2021

@wladimira no ono se težko hubnou kosti 🤔, široké boky = široká pánev. To je, jako bys po někom chtěla, aby se dietou nebo cvičením zmenšil... Fakt geniální taková rada.

maaaadlaaaaa
9. led 2021

@drep Kalhoty Comma a s.Oliver

wladimira
9. led 2021

@misu8 nikde paní neudala své míry 🤷🏻‍♀️ Ale v oboru fitness se pohybují půlku svého života a první dotazy na moji osobu jako fitness trenér je “prosím jak zhubnu nohy ...boky ... zadeček...ruce ...” proste se s tím setkávám denně a ona žena nemusí byt obézní aby měla určitě partie ehm “nevhodné tvarované “ celkový trénink pohyb mění postavu zpevnuje a bude te se divit ale člověk má lepší držení těla... nikde paní nepsala ze má širokou pánev nebo kyčle psala jak zakryje “boky” a bohužel teda mě napadlo hned to první co denně slyším od klientem omlouvám se jestli se to některé z vás dotklo 🤷🏻‍♀️

keksik002
9. led 2021

@hanahruba112 a co to místo nedostatku brat jako přednost? 🙂

felixfelicis
9. led 2021

@maaaadlaaaaa Pod to se podepisuju 🙂
@hanahruba112 Taky jsem se nasla v satech a suknich, slusi mi daleko vic nez kalhoty. Kdyz uz kalhoty, tak s nejakym dlouhym sakem nebo kardiganem.

svija
9. led 2021

Jak říkal jeden rodinný známý: "Široká pánev, základ rodinného štěstí 🙂." Něco na tom bude 😀.

llluckaaa
9. led 2021

Já jsem taky hruštička a mám pěkné slovanské boky 🙂 Nejlíp mi pasují šaty áčkového střihu, co zvýrazňuji pas a mají zajímavý výstřih.

martiniquest
9. led 2021

Tady je paradni manual:
https://theconceptwardrobe.com/build-a-wardrobe...
Sice v AJ, ale pokud neumis, pochopis i z obrazku 🙂

maaaadlaaaaa
9. led 2021

@martiniquest tak tohle je hodně dobrý odkaz 🙂👍

martiniquest
9. led 2021

@maaaadlaaaaa ze jo 🙂 taky se mi libi. Nazorne a jednoduche

martiniquest
9. led 2021

@maaaadlaaaaa Blby je, kdyz clovek nepatri nikam. Byvala jsem krasne tvarovane devadesatikilove presypaci hodiny. Po dvou detech jsem o 15 kil lehci, ovsem z puvodnich tvaru zbyly jen ruiny. Prsa vykojena, zadek zmizel. Naopak mi zustal epesni okrasny tukovy prstenec a madla. Musim se zacit hybat, abych se zpevnila a snad se to i cele preskupi na puvodni misto. Oblikani je ted trochu peklicko 🥺

Strana
z2