icon

Růst vlasů po porodu. Jak dosáhnout dlouhých vlasů?

29. dub 2025

Dobrý den holky, chci se zeptat jestli neporadíte co na podporu vlasů, jsem rok po porodu, vlasy jsem dřív měla hodně dlouhé, ale pak jsem se blbka obarvila u kadeřnice na blond, jsem tmavá bruneta, chytlo mi to do žluta, a pak jsem měla další návštěvy, ale když jsem viděla ty vlasy… tak jsem to ostříhala na mikádo, dala zpět hnědou, a teď mám vlasy kousek pod ramena, a je to už přes 4 roky skoro🙂 🙂 můžete mi říct jestli je vůbec možný aby se takhle zastavil růst vlasů?
chtěla bych nějaké cenově dostupné tablety nebo něco, už jsem vyzkoušela dřív pár blbostí objednat a nic, jen hromady peněz vyhozených. Docela mě to štve protože bych si přála zas dlouhý vlasy ale prostě mi nerostou :(

lv
29. dub 2025

Biosil obyčejný, nebo Revalid. Rozmarynovym odvarem potřít pokožku po umytí.

karamelkka
29. dub 2025

Mě po všech předražených preparátech přímo na vlasy daly vlasy do kupy až těhotenské vitamíny, takové ty pro plánování a první trimestr, měla jsem víc značek, jelikož se můžou brát už v době plánování brala jsem je před těhotenstvím i po potratu...
Jako fakt mi dorostly vlasy se kterýma jsem to už úplně vzdávala (spálené barvou až odpadaly), teď jsem teda těhotná tak uvidím co bude s kvalitou po, ale na růst to opravdu pomohlo, zhoustly, byly a jsou zdravé.
Možná mě ale někdo vyvede z omylu, že je v pohodě brát i bez plánovaní, je to opravdu jen moje zkušenost....

emkvetinka
29. dub 2025

Biosil plus za pár korun v lékárně 🙂👍

lti
30. dub 2025

Belohair je super na vlasy.

levandule_k
30. dub 2025
@karamelkka

Mě po všech předražených preparátech přímo na vlasy daly vlasy do kupy až těhotenské vitamíny, takové ty pro plánování a první trimestr, měla jsem víc značek, jelikož se můžou brát už v době plánování brala jsem je před těhotenstvím i po potratu...
Jako fakt mi dorostly vlasy se kterýma jsem to už úplně vzdávala (spálené barvou až odpadaly), teď jsem teda těhotná tak uvidím co bude s kvalitou po, ale na růst to opravdu pomohlo, zhoustly, byly a jsou zdravé.
Možná mě ale někdo vyvede z omylu, že je v pohodě brát i bez plánovaní, je to opravdu jen moje zkušenost....

Možné vysvětlení, proč ti nerostou vlasy. Těhotenství je náročné pro tělo. Tvoje tělo musí vytvořit nového člověka, ze dvou buněk vznikne za 9 měsíců miminko, které má okolo 3 kg. Tělo ze sebe muselo vydat to nejlepší a jestli kojíš, tak předáváš dítěti v mléce zase spoustu cenných látek.

Zaměřila bych se na celkové doplnění vitamínů. Osobně si myslím, že jen biosil bude málo a bude to chtít komplexnější doplnění vitamínů.

Pro vlasy je důležitý i zinek, ten bych doplňovala také.

Já mám na vlasy dobrou zkušenost s Donna hair forte, ale nemám zkušenost s vlasy po porodu.

@karamelkka Asi ti chybělo něco, co potřebovalo tvoje tělo a obsahovaly to těhotenské vitamíny, např. železo, to také je důležité pro růst vlasů, což těhotenské vitamíny obsahují.

misha31
30. dub 2025

Biosil, pomaha

vandemee
8. kvě 2025
Uživatel vandemee je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vandemee.

Ahoj, mám to podobně, po porodu mi vlasy padaly a skoro nerostly, do toho barvení a úpravy, no děs. Co mi fakt trochu pomohlo, byl Methionin komplex od Eneo. Brala jsem ho asi dva měsíce a vlasy míň padaly a u hlavy začaly sílit. Není to zázrak hned, ale za tu cenu to za mě stálo za to. Koupila jsem ho na Dr. Maxovi. Třeba ti taky sedne.