icon

Yes Visage. Zkušenost?

baleale
6. říj 2020

Objevili se mi vrásky v okolí očí a na čele, taky má pleť začala působit unaveným dojmem. Přemýšlím nad výplněmi na klinice a taky možná mezoterapii, prostě něco co dodá mé pleti živější a mladistvý vzhled. Zatím jsem na žádném zákroku nebyla tak by jsem byla ráda kdyby jste mi poradili, jestli nějaké zkušenosti máte s touhle nebo jinou klinikou anebo nějakým účinným zákrokem.

Strana
z2
lennus
11. říj 2021

@baleale Mimo téma, ale poslední dobou na mě vyskakují reklamy na kolagen a celkem mi to dává smysl, začínám ho sama užívat.

lennus
11. říj 2021

@kulisek_28 A co třeba zjistit mikropigmentaci rtu? Byla jsem teď na obočí - mikroblading a upravují tam i rty a vypadá to hezky

kikimas
19. říj 2021

@motina Díky, tak věřím že budu taky spokojená. Na konzultaci na mě udělal dobrý dojem.

frenny
1. pro 2021

@kikimas Tak jak to dopadlo, byla si nakonec na ty operaci?

kikimas
3. pro 2021

@frenny Joo už to mám za sebou. Jsem asi dva týdny po operaci a cítím se už dobře. Ze začátku jsem trochu trpěla kvůli ucpanýmu nosu, ale už je to dobrý. Nosánek vypadá super a pan doktor byl výborný. Takže nelituju ani trošku.

frenny
17. pro 2021

@kikimas Tak to jsem ráda a gratuluji k novému nosu. Hlavně že všechno dobře dopadlo a ty si spokojená. Já teď začínám mít dilema s horními víčky, takže je možné, že příští rok půjdu zas na operaci 🙂

kikimas
21. led 2022

@frenny Díky moc. Nos vypadá super, ani nevím, že jsem byla na operaci. A co jsem slyšela, tak ta operace víček je rychlá a celkem jednoduchá. Tak věřím, že i to hojení bude v pohodě.

kanjad
28. led 2022

Ahoj holky, já jsem na Vánoce dostala od manžela poukázku a byla jsem na dermatologii u paní doktorky Mackové. Dělala mi mezoterapii kvůli drobným jizvičkám, co mám po akné. Celkem mi to po prvním sezení pomohlo, ještě půjdu asi dvakrát. Jen bych chtěla vědět, jestli je to potřeba opakovat každý rok. Na to jsem se teda zapomněla doktorky zeptat. 🙂

baleale
autor
7. únor 2022

@kanjad Takže taky jedeš na opakování. Taky jsem byla na 3 sezeních a výsledek je ještě stále fajn. Plánuji teda zase nějak v dubnu nebo v květnu. Uvidím jak mi to podaří. Takže co vím, tak je dobré opakovat jedenkrát za rok.

kanjad
21. únor 2022

@baleale Aha tak to je dobrý raz do roku mi to vůbec nevadí, pokud mi to takhle pomůže. Jsem ráda že se našlo konečně řešení . Už mně to teda dlouho trápilo a hlavně jsem promrhala tolik na různých krémech a olejech na jízvy.

baleale
autor
4. bře 2022

@kanjad Taky jsem toho zkoušela hodně, ale nic nepomohlo. Dokonce mi kámoška nosila krémy ze zahraničí, ale taky bez výsledku. Když to tak spočítám, bylo to za tisíce. Ale upřímně, taky jsem ze začátku ani zákroku nevěřila. Ale řekla jsem si, že je to ta poslední možnost ( no ještě bych mohla jít na facelift🙂)))) tak to teda zkusím. A i když je to těch pár tisíc ročně, jsem ochotná je do sebe takhle investovat, pokud mi to má takhle pomáhat🙂

karlafolll
18. bře 2022

V Yes visage jsem byla jednou na plazmaterapii a taky rtech. Byla jsem tam spokojená.

kikimas
13. dub 2022

@karlafolll Plazmaterapii taky zvažuji. Já jsem byla na nosu v Yes Visage, tak chci zkusit i tenhle zákrok na omlazení. Ať už vypadám dokonale 🙂

karlafolll
29. dub 2022

@kikimas Určitě doporučuji, mně to velice pomohlo. Vyhladí to vrásky a celkově napne pokožku.

kikimas
10. kvě 2022

@karlafolll Tak to taky potřebuji. No uvidím, ale už jsem se objednala.

motlinda
4. črc 2022

Ahoj, já jsem objednána na plazmaterapii k paní doktorce Urbánkové. Zákrok mi teda na konzultaci popsala, ale byla bych ráda, kdybyste mi dali vědět, jak jste to zvládli a jestli to bolelo. Jo a jak rychle se u vás objevilo zlepšení na pleti.

kikimas
11. črc 2022

@motlinda Vůbec to nebolelo, taky jsem se bála. Byla jsem u paní doktorky Mackové. Ale jak ti to umrtví, tak nic necítíš. Po zákroku jsem měla několik hodin červené tečky po vpichách a slabší zčervenání, ale na druhý den to bylo dobrý. Výsledek bylo vidět tak za dva týdny. Ale byla jsem taky na opakování, to se taky doporučuje pro lepší efekt. Jinak dobrá zkušenost, fakt to tu pleť oživí a omladí.

Strana
z2