Yes Visage. Zkušenost?
Objevili se mi vrásky v okolí očí a na čele, taky má pleť začala působit unaveným dojmem. Přemýšlím nad výplněmi na klinice a taky možná mezoterapii, prostě něco co dodá mé pleti živější a mladistvý vzhled. Zatím jsem na žádném zákroku nebyla tak by jsem byla ráda kdyby jste mi poradili, jestli nějaké zkušenosti máte s touhle nebo jinou klinikou anebo nějakým účinným zákrokem.
@kulisek_28 A co třeba zjistit mikropigmentaci rtu? Byla jsem teď na obočí - mikroblading a upravují tam i rty a vypadá to hezky
Ahoj holky, já jsem na Vánoce dostala od manžela poukázku a byla jsem na dermatologii u paní doktorky Mackové. Dělala mi mezoterapii kvůli drobným jizvičkám, co mám po akné. Celkem mi to po prvním sezení pomohlo, ještě půjdu asi dvakrát. Jen bych chtěla vědět, jestli je to potřeba opakovat každý rok. Na to jsem se teda zapomněla doktorky zeptat. 🙂
@kanjad Taky jsem toho zkoušela hodně, ale nic nepomohlo. Dokonce mi kámoška nosila krémy ze zahraničí, ale taky bez výsledku. Když to tak spočítám, bylo to za tisíce. Ale upřímně, taky jsem ze začátku ani zákroku nevěřila. Ale řekla jsem si, že je to ta poslední možnost ( no ještě bych mohla jít na facelift🙂)))) tak to teda zkusím. A i když je to těch pár tisíc ročně, jsem ochotná je do sebe takhle investovat, pokud mi to má takhle pomáhat🙂
V Yes visage jsem byla jednou na plazmaterapii a taky rtech. Byla jsem tam spokojená.
@karlafolll Plazmaterapii taky zvažuji. Já jsem byla na nosu v Yes Visage, tak chci zkusit i tenhle zákrok na omlazení. Ať už vypadám dokonale 🙂
@kikimas Určitě doporučuji, mně to velice pomohlo. Vyhladí to vrásky a celkově napne pokožku.
@karlafolll Tak to taky potřebuji. No uvidím, ale už jsem se objednala.
Ahoj, já jsem objednána na plazmaterapii k paní doktorce Urbánkové. Zákrok mi teda na konzultaci popsala, ale byla bych ráda, kdybyste mi dali vědět, jak jste to zvládli a jestli to bolelo. Jo a jak rychle se u vás objevilo zlepšení na pleti.
@motlinda Vůbec to nebolelo, taky jsem se bála. Byla jsem u paní doktorky Mackové. Ale jak ti to umrtví, tak nic necítíš. Po zákroku jsem měla několik hodin červené tečky po vpichách a slabší zčervenání, ale na druhý den to bylo dobrý. Výsledek bylo vidět tak za dva týdny. Ale byla jsem taky na opakování, to se taky doporučuje pro lepší efekt. Jinak dobrá zkušenost, fakt to tu pleť oživí a omladí.

@baleale Mimo téma, ale poslední dobou na mě vyskakují reklamy na kolagen a celkem mi to dává smysl, začínám ho sama užívat.