icon

Jak se dokazuje příjem pro banku na rodičovské?

zuzajulie
31. bře 2017

Ahoj, jak se dokazuje bezne prijem pro banku, kdyz jsem na rodicaku, musim na prislusny urad prace a formular je specialni od pracaku?

absintka19
31. bře 2017

@zuzajulie k jakemu ucelu to potrebujete?

absintka19
31. bře 2017

@zuzajulie ono vse zalezi i na instituci-jsou banky co vam daji formzlar svij a ten na UP potvrdite, aby tam byly veskere nalezitosti ktere potrebuji. Potvrzeni even.vystavi UP. Jinak ne kazda banka RP (samozadatelka) akceptuje jako dostatecny projem-napr.u hypo...takze obecna odpoved.

zuzajulie
autor
31. bře 2017

@absintka19 je to zmena ve stavajici hypotece u Unicreditbank, jen se nemuzu dockat, nez mi to reknou, pres vikend 🙂 tak uvidime, jestli budou mit pro tento pripad svuj formular. Vedi, ze jsem na RD.

yerry
31. bře 2017

@zuzajulie jsem u CS a dokládá la jsem k hypotéce. Stačil jim ten papír co posílají o výměře nem příspěvku (jednalo se o starou formu RP). Byla jsem v době žádosti již klientem banky a výši příspěvků dokládají i výpisy z účtu. .. nevím zda by to takto stačilo i v cizí bance
Ale nejjednodušší je se zeptat přímo v bance jakou formu potvrzeni vyžadují

zuzajulie
autor
31. bře 2017

@yerry to asi ani nemam u sebe, ten dopis 🙂 no uvidime.

yerry
31. bře 2017

@zuzajulie ja teda nevím jak to Chodí teď. Zatím jsem na MD a u první dcery jsem mela ještě starou formu RP. .... posílali ten papír automaticky ☺

peggy_5
31. bře 2017

@zuzajulie výměr RP a 3 výpisy z účtu, když jdeš žádat jinam než kam ti ty peníze chodí na účet... nebo tak to chceme my v ČS..