Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

@ferda90 Já teda taky žádala přes Jendu. Takže když mi přišla tahle SMS, tak jsem se na Jendu přihlásila, klikla na okno Jednorázový příspěvek na dítě (vlevo uprostřed) a pak na Dokumenty zaslané ÚP ČR (vpravo uprostřed) - zde je rozhodnutí o poskytnutí dávky se všemi poučeními. Je v něm mimo jiné napsáno, že "jednorázový příspěvek na dítě se vyplatí do konce kalendářního měsíce následujícího po kalendářním měsíci, ve kterém se rozhodnutí o jeho přiznání stalo vykonatelné". Navíc je tam 15 dní na odvolání.
@montmirail žádala jsem 22.8 na magistrátu,ve středu přišla SMS schváleno a dneska vyplaceno
Žádala jsem 15.8. ráno a pro jistotu jsem dala i ověření příjmů. Že máme schváleno mi přišlo 7.9., naivně jsem si myslela, že to teda přijde s rodičákem. Ten dneska přišel, ale příspěvek nikde. By mě opravdu zaujímalo, jaký v tom mají "systém".
@ferda90 já žádala 16.8. a doteď nic ,ani má tam nevidí,tak nevím co s tím teraz ...🙄
@snehulka19 zkus zavolat na úřad práce, mě to vyplácel on.
Tak dneska přišel i z rodičovským.
Přišlo dneska s rodičákem. Žádala jsem 15.8. přes jendu i s kontrolou příjmů. O tom že peníze budou vyplaceny, mi přišel email minulý týden ve středu.
Ahoj , my žádali teď v neděli 11. a dneska přišlo oznámení,že to bylo schváleno a je připraveno k výplatě
16.8. přes jendu egoverment zažádáno a včera přišlo na účet. Asi 3dny od odeslání mailu že to mám schváleno
Tak rodičák přišel včera a dneska příspěvek.
@ferda90 som volala ,ona má tam nevidí,že si mám podat novu žádost 🤷

@lucka241995 tak dneska v noci konečně taky mail